8 | Els jugadors culers que han marcat contra italians

8 | Els jugadors culers que han marcat contra italians

Queden vuit dies pel Barça-Nàpols, els mateixos que els jugadors de l'actual plantilla que han vist porteria davant equips de la Serie A

S'apropa el retorn de la Champions. Falten només vuit dies per al Barça-Nàpols, partit corresponent al duel de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Vuit, justament com els jugadors de l'actual plantilla que han marcat davant equips italians: Leo Messi, Luis Suárez, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Jordi Alba, Antoine Griezmann i Ansu Fati.

Jugador Gols  Rivals marcats
Leo Messi 12 Milan, Roma i Juventus
Luis Suárez 7 Roma, Inter i Juventus
Gerard Piqué 5 Roma i Inter
Ivan Rakitic 2 Juventus
Antoine Griezmann 2 Roma i Nàpols
Jordi Alba 2 Milan i Inter
Sergio Busquets 1 Milan
Ansu Fati 1 Inter


Leo Messi és qui més gols ha marcat davant els conjunts de la Serie A, amb 12 gols en 23 partits. Aquesta dotzena de dianes, però, han estat davant només tres equips dels sis als quals s'ha enfrontat: vuit al Milan, dos a la Roma i dos a la Juventus. Contra l'Udinese, l'Inter i el Nàpols no ha aconseguit veure porteria, però davant els napolitans tindrà l'opció de fer-ho el proper 8 d'agost. 

El segueix Luis Suárez amb set gols: quatre contra la Roma, dos a l'Inter i un davant la Juventus. Piqué, tot i ser defensa, també ha vist porteria contra els italians cinc vegades: tres gols a la Roma i dos a l'Inter. Rakitic n'ha marcat dos, tots contra la Juventus, i Griezmann davant la Roma (quan jugava a l'Atlètic de Madrid) i contra el Nàpols al partit d'anada. Jordi Alba també ha anotat dos gols: un contra el Milan i un contra l'Inter, tots al Camp Nou. I, finalment, Sergio Busquets ha marcat un gol contra el Milan i Ansu Fati ho va fer a la fase de grups contra l'Inter, fet que el va convertir en el jugador més jove a marcar en la història de la Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut