9 | Els rivals italians del Barça a Europa

9 | Els rivals italians del Barça a Europa

Queden 9 dies per al Barça-Nàpols. Nou són justament els equips italians als quals el Barça s’ha enfrontat en partit oficial

S’apropa el retorn de la Lliga de Campions. Queden només nou dies per al Barça-Nàpols, el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions League. El Camp Nou acollirà de nou una nit màgica europea on els culers intentaran accedir a la fase final a Lisboa. Nou dies. Nou, igual que, curiosament, els equips italians als quals s’ha enfrontat el FC Barcelona en partit oficial.

Nàpols, Fiorentina, Inter de Milà, Juventus, Lazio, Milan, Roma, Udinese i Sampdoria. Aquests són els nou equips de la Serie A que s’han vist les cares amb el conjunt culer. D'aquesta llista d'equips, el que més cops s'ha enfrontat als culers en partit oficial és el Milan, amb un total de 19 partits. El segueix l'Inter amb 14, la Juventus amb 13, la Roma i la Fiorentina amb sis cadascun, la Lazio, la Sampdoria i l'Udinese amb dos cadascun, i finalment el Nàpols, amb un (l'anada a San Paolo del mes de febrer passat).

En total, 65 partits: 31 victòries culers, 19 empats i 15 derrotes, amb 110 gols a favor i 67 en contra. Uns registres força favorables per al conjunt blaugrana, que rebrà el Nàpols el proper dia 8 d'agost.

Messi és el jugador culer que ha anotat més gols davant els conjunts de la Serie A, amb un total de 12, dels quals 10 han estat al Camp Nou. Però set jugadors més de la plantilla actual també saben el que és marcar davant equips italians: Suárez, Piqué, Rakitic, Sergio, Alba, Griezmann i Ansu. A continuació, repassem els millors gols contra equips italians al Camp Nou! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut