10 | Els gols de Messi contra equips italians al Camp Nou

10 | Els gols de Messi contra equips italians al Camp Nou

Falten només 10 dies perquè torni la Champions amb el Barça – Nàpols. Justament, els gols del crac argentí davant els equips italians a l'estadi blaugrana

Falten 10 dies. El proper 8 d’agost torna la Champions al Camp Nou amb el partit de tornada dels vuitens de final entre el Barça i el Nàpols. 10 dies perquè la màxima competició continental torni a rodar i on els culers intentaran accedir a la fase final a Lisboa. 10, com els gols que ha anotat Leo Messi davant, precisament, els equips italians al Camp Nou.

El crac argentí ha anotat un total de 12 dianes davant els equips de la Serie A, però una desena han estat a l’estadi barcelonista. Milan (8 gols), Roma (2) i Juventus (2) han estat els tres conjunts italians golejats pel ‘10’ blaugrana, que intentarà afegir al Nàpols a la llista de víctimes.

Dels 12 gols, dos han estat Giuseppe Meazza davant el Milan i la resta, 10, han estat al Camp Nou. A més, en els set partits que ha marcat, el Barça mai ha perdut: sis victòries i un empat. Des del seu primer gol contra el Milan el 2011 fins al darrer davant la Juve el 2017. Messi buscarà una nova víctima amb el Nàpols per seguir engrandint la seva llegenda a Europa. En total ha anotat davant 34 equips diferents, més que cap altre jugador a la història de la competició, i els napolitans podrien ser el 35è.

Gaudeix, amb aquest vídeo, de tots els gols de Messi contra equips italians!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut