No hi haurà guanyador de la Pilota d’Or al 2020

No hi haurà guanyador de la Pilota d’Or al 2020

El diari ‘L’Equipe’ anuncia que, degut a les circumstàncies excepcionals viscudes durant aquest any, el guardó no serà atorgat per primer cop des del 1956

2020 serà recordat com un any diferent. També, pel que fa a la Pilota d’Or, que no tindrà guanyador, tal com ha anunciat aquest dilluns el diari L’Equipe, organitzador del premi més prestigiós del futbol mundial a títol individual.

L’organització considera que la competició només va disputar-se amb certa normalitat al gener i al febrer i que, després, les condicions per decidir el millor jugador del món al 2020 han estat diferents per a tothom, amb Lligues que s’han aturat més temps que altres, o algunes que fins i tot ni s’han reprès, com és el cas de la Ligue 1 francesa.

D’aquesta manera, Leo Messi no podrà optar -al menys de moment- al seu setè guardó daurat. Cal recordar que el crac argentí, flamant Pitxitxi de Lliga 2019/20, és l’únic futbolista de la història que n’ha aixecat sis en els seus diferents formats al llarg de l’última dècada. Messi va rebre el darrer el passat 2 de desembre, en una cerimònia que va tenir lloc a París.

Un Dream Team històric

Tot i no haver-hi Pilota d’Or en aquest 2020, L’Equipe ha anunciat que sí elaborarà un onze ideal històric designat pels 180 membres del jurat habituals. Els integrants d’aquest equip de somni, al qual optaran de ben segur diversos jugadors culers, es coneixeran a finals d’any.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut