Alabès – Barça: L’últim partit de Lliga

Alabès – Barça: L’últim partit de Lliga

(17.00 h, Movistar LaLiga) Els culers visiten Mendizorrotza en la 38a jornada del campionat de Lliga per mirar d’acabar amb un triomf

La Lliga arriba al seu punt final. Aquest diumenge la competició domèstica acabarà gairebé un any després d’haver començat el passat mes d’agost del 2019. Els culers, ja sense res en joc, visiten Mendizorrotza per enfrontar-se a l’Alabès (17.00 h, Movistar LaLiga) en la 38a jornada, on intentaran finalitzar el curs amb una victòria i encarar així la Lliga de Campions del proper mes d’agost.

El rival

Davant hi serà l’Alabès, un conjunt que tampoc s'hi juga res després d’haver certificat la seva salvació la jornada passada en vèncer el Betis per 1-2. Els homes de Muñiz acumulaven una ratxa de set jornades sense guanyar, però el triomf al Benito Villamarín els ha permès arribar a l’última jornada amb la salvació assegurada.

Entrenador: Juan Muñiz
Posició a la Lliga: 15è (39p)
Balanç a la Lliga: 10V-9E-18D
Màxim golejador: Lucas Pérez i Joselu – 11 gols
Exculers a l’equip: Aleix Vidal

Pel que fa al precedent de la primera volta, els barcelonistes van vèncer per 4-1 l’Alabès al Camp Nou en la 18a jornada del campionat, en el que va ser l’últim partit de l’any 2019. Els gols de Messi, Griezmann, Vidal i Suárez van donar el triomf als culers, mentre que Pere Pons va ser l’encarregat de marcar el gol visitant. Aquí pots gaudir del resum del partit!

Quant a la convocatòria, el conjunt blaugrana viatjarà a Vitòria amb 16 jugadors: Ter Stegen, N. Semedo, Sergio, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Riqui Puig, Ansu Fati, R. Araujo, i Arnau. Són baixa per lesió O. Dembélé, Griezmann i Umtiti; Piqué, I. Rakitic i Junior per sanció, i Arthur.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut