El Barça – Nàpols es jugarà el 8 d’agost al Camp Nou

El Barça – Nàpols es jugarà el 8 d’agost al Camp Nou

És el partit corresponent a la tornada dels vuitens de final de la Champions, que es jugarà al Camp Nou a les 21 hores

Ja es coneix el dia i l’hora en què el FC Barcelona tornarà a la Champions 2019/20. Serà el proper 8 d’agost, a les 21 hores, amb el Barça – Nàpols que va quedar pendent. Un partit que correspon a la tornada dels vuitens de final de la màxima competició europea i que, finalment, es disputarà al Camp Nou.

Una informació que va confirmar aquest dijous la UEFA, en un comunicat que deia: "D'acord amb el principi d'equitat esportiva, i tenint en compte les actuals condicions (tots els clubs que han de jugar a casa el partit de tornada dels vuitens de final estan jugant actualment els partits restants de les seves lligues nacionals en els seus propis estadis i és possible viatjar sense restriccions per als equips visitants), el Comitè Executiu de la UEFA ha decidit que els restants partits de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions i de la UEFA Europa League es juguin als estadis dels equips locals."

La UEFA, a més, va confirmar que “tots els partits de la UEFA es jugaran a porta tancada fins a nova ordre”.

Cal recordar que el Barça – Nàpols estava previst per al 18 de març però, després d’un primer anunci que es disputaria a porta tancada, finalment es va haver de suspendre a causa del coronavirus. El resultat de l'anada, el passat 25 de febrer a San Paolo, va ser d’1-1.

En cas de classificació, el Barça jugarà la Final a Vuit que decidirà el campió d’aquesta edició de la Champions, sempre a partit únic i amb seu a Lisboa. I aquest serà el quadre fins a la final, prevista per al proper 23 d'agost

QUADRE UCL HORARIS - CATALÀ
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut