El FC Barcelona Femení B 2020/21, definit

El FC Barcelona Femení B 2020/21, definit

Miguel Llorente ja sap el planter que tindrà a la propera temporada

La plantilla del segon equip del FC Barcelona Femení B, ja està tancada de cara a la temporada 2020/21. Una temporada on l’anterior tècnic i coordinador del futbol formatiu femení, Jordi Ventura, es dedicarà exclusivament a la coordinació i el que era l’entrenador ajudant, Miguel Llorente, esdevé el primer entrenador del Femení B.

Les joves jugadores tornaran a competir a la Segona divisió estatal, l’anomenada Liga Reto Iberdrola. A la temporada 2019/20, fins a l’aturada de la competició pel COVID-19, les blaugranes ocupaven el tercer lloc del seu grup.

La composició de la plantilla

De cara a la nova temporada, el Femení B manté a les porteres Laura Coronado i Meritxell Muñoz i incorpora a Laia Garcia Dalmases (Seagull) que també juga de portera.

A nivell defensiu, Júlia Mora, Berta Bou, Emma Ramírez continuen al Femení B. Clara Rodriguez i Esther Laborde arriben del Juvenil. Maria Molina s’incorpora del RCD Espanyol B i Jana Fernández estarà amb dinàmica del primer equip.

En el migcamp, Llorente tornarà a tenir sota les seves ordres a Ariadna Mingueza. Alba Caño puja del Juvenil i Maria Pérez (DAMM) i Marta Llopis (RCD Espanyol B) són noves jugadores blaugranes. Bruna Vilamala estarà amb dinàmica del primer equip.

A la davantera, Sara Ismael i Viky Adrianova repeteixen i tindran a Claudia Riumalló, que puja del Juvenil, a Paula Lopez (Levante las Planas) i Ornella Vignola (Màlaga), com a noves companyes.

Quatre jugadores de l’equip juvenil estaran en dinàmica del B: Júlia Bartel, Martina Fernandez i Txell Font, que ja estaven al club. Ona Baradad, que prové de l’AEM, també restarà en aquesta dinàmica.

En l’apartat de les jugadores que no continuaran la propera temporada el FC Barcelona vol agrair a Alba Fernández, Paula Gutiérrez, Aida Esteve, Zaira Flores, Teresa Morató, Arola Aparicio i Helena Barco, el seu esforç, compromís i dedicació i els hi desitja molta sort en el seu futur esportiu i personal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut