Definits els entrenadors del futbol formatiu femení per a la temporada 2020/21

Definits els entrenadors del futbol formatiu femení per a la temporada 2020/21

Jordi Ventura serà el coordinador de la base amb exclusivitat i Miguel Llorente s’estrenarà com a primer entrenador del Barça B

La temporada 2020/21 ja està planificada per part de la secretaria tècnica pel que fa als tècnics del futbol formatiu femení. Una de les principals novetats serà l’exclusivitat de Jordi Ventura com a coordinador de les categories inferiors blaugrana, des del filial fins a l’Aleví F. En les tres darreres temporades, Ventura havia compaginat aquest càrrec amb el de primer entrenador del Barça B.

Així, el seu assistent en tot aquest temps, Miguel Llorente, es posarà al capdavant de l’equip, que ha finalitzat en una meritòria tercera posició a la Reto Iberdrola. El segon entrenador del filial serà Adrián Rosales. De 29 anys, procedeix de la Barça Academy de Tarragona i anteriorment també havia format part del cos tècnic del Juvenil A del Nàstic.

En el Juvenil-Cadet, Oscar Belis i Pol Grau seguiran en les seves funcions de primer i segon entrenadors. També repetiran, per quarta temporada, Jesús López i Miquel Llorens al comandament de l’Infantil. I tampoc hi haurà canvis a la banqueta de l’Aleví F, amb Pablo Álvarez i Berta Prat per segon curs.

L’altra variació es troba en el conjunt més menut. Després de quatre temporades al club, Jaume Comellas deixa la seva valuosa tasca en la formació i el club li agraeix la seva dedicació. El seu lloc l’ocuparà Víctor Sambola. De 25 anys, prové de la Barça Academy, on ha treballat les últimes cinc campanyes, compaginant les darreres amb el Cornellà Femení. Miriam Gallana continuarà com a segona entrenadora.

El mànager esportiu Markel Zubizarreta, el coordinador Jordi Ventura i el responsable del departament de Metodologia, Isaac Guerrero, ja s’han reunit telemàticament amb cadascun dels tècnics per explicar la nova estructura del futbol formatiu femení. El directiu responsable del Femení, Xavier Vilajoana, també hi va ser present i va voler “agrair la feina feta pels responsables metodològics i esportius per a la bona planificació portada a terme i que reforça la idea de club envers el seu futbol formatiu, ja sigui masculí com femení”.

Així queden les banquetes del futbol formatiu femení:

Femení B
Entrenador: Miguel Llorente
2n Entrenador: Adrián Rosales

Juvenil-Cadet
Entrenador: Oscar Belis
2n Entrenador: Pol Grau

Infantil
Entrenador: Jesús López
2n Entrenador: Miquel Llorens

Aleví E
Entrenador: Pablo Alvarez
2ª Entrenadora: Berta Prat

Aleví F
Entrenador: Víctor Sambola
2ª Entrenadora: Miriam Gallana

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut