Nils Mortimer blaugrana fins el 2023

Nils Mortimer blaugrana fins el 2023

El davanter andalús amplia la seva vinculació amb el FC Barcelona per a les properes tres temporades ampliables a dues més, amb una clàusula de rescissió de 50 milions d’euros mentre sigui jugador del Barça B i de 100 milions si puja al primer equip

El FC Barcelona i el jugador Nils Mortimer, del Juvenil A, han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, ampliant la seva vinculació amb el club blaugrana per a les pròximes tres temporades, fins el 2023, amb dos anys més ampliables. El davanter andalús tindrà una clàusula de rescissió de 50 milions d’euros mentre sigui jugador del Barça B i de 100 milions si puja al primer equip.

Nils ha signat el seu contracte a la llotja de l’Estadi Johan Cruyff amb la presència del directiu responsable del Barça B, Xavier Vilajoana, i del secretari tècnic del futbol professional, Eric Abidal.

Nils Mortimer ha signat el seu contracte a la llotja de l’Estadi Johan Cruyff amb la presència del directiu responsable del futbol formatiu professional, Xavier Vilajoana, i del secretari tècnic del futbol professional, Eric Abidal
Nils Mortimer ha signat el seu contracte a la llotja de l’Estadi Johan Cruyff amb la presència del directiu responsable del futbol formatiu professional, Xavier Vilajoana, i del secretari tècnic del futbol professional, Eric Abidal

Blaugrana des del 2013

Nils Mortimer, nascut a Màlaga fa 19 anys, va arribar al Barça l’any 2013 procedent del Màlaga CF per viure a la Residència Masia – Centre de Formació Oriol Tort i jugar a l’Infantil B de Marcel Sans, equip amb el que es va proclamar campió de Lliga. Ha passat per totes les categories del futbol formatiu blaugrana on destaca, per exemple, la seva participació en la consecució dels títols de Lliga amb el Cadet B (2015/16), el Cadet A (2016/17), el Juvenil B (2017/18) i el Juvenil A (2019/20). La temporada 2017/18 va participar a la Final Four de Nyon on el Juvenil A va aconseguir la segona UEFA Youth League de la seva història superant al Manchester City, a les semifinals (5-4), i al Chelsea, a la final (3-0). El seu perfil és el d’un extrem esquerrà molt ràpid, valent, amb un molt bon xut i arribada i molt bona capacitat de desequilibri. Aquesta temporada ha jugat 1.301 minuts amb el Juvenil A de Franc Artiga i ha marcat 7 gols. A la UEFA Youth League va jugar els sis partits de la primera fase anotant dos gols contra l’Slavia de Praga.

Nils va debutar al Barça B, de la mà de Garcia Pimienta, el 24 març del 2019 en un partit de Lliga de la Segona Divisió B al camp de l’Ebro que el filial blaugrana va guanyar per 0-1. Internacional a totes les categories inferiors, va disputar l’Eurocopa Sub-17 que es va celebrar l’any 2018 a Anglaterra i on Espanya va caure als quarts de final contra Bèlgica. Aquesta temporada ha estat un habitual a les convocatòries del Barça B arribant a disputar minuts en els partits als camps del Badalona (0-2), Hèrcules (4-1), Ejea (1-0) i Orihuela (0-0) i a casa contra el Villarreal B (2-3) i el Llagostera (3-2).

Declaracions de Nils Mortimer

“Quan vaig arribar no m’imaginava arribar al Barça B, només pensava en jugar a futbol i gaudir. Però van passant els anys i vas progressant i t’adones que pots arribar aquí”

“L’objectiu de qualsevol jugador és arribar al primer equip, però ara estic mentalitzat amb els play-off i després, la temporada vinent amb el Barça B i, poc a poc, aniran arribant els resultats”

“Després de tants anys aquí em defineixo com un davanter amb estil Barça. Associatiu, amb u contra u, que m’agrada driblar per dins i xutar a porta”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut