Sevilla - Barça: Duel d'alçada al Pizjuán

Sevilla - Barça: Duel d'alçada al Pizjuán

(22.00 hores, Movistar LaLiga) El líder visita l'estadi del tercer classificat en un partit de molta exigència que pot ser clau per al campionat de Lliga

Tercer partit en menys d'una setmana. Després de les victòries contra Mallorca (0-4) a Son Moix i Leganés (2-0) al Camp Nou, la Lliga no s'atura per als culers i afrontaran el tercer partit des de la represa de la competició. Aquest cop serà el torn del Sevilla, en un matx que tindrà lloc aquest divendres al Sánchez-Pizjuán (22.00 hores, Movistar LaLiga). Un autèntic partidàs entre el primer i el tercer classificats de la Lliga, en un estadi sempre complicat per als culers però que aquest cop -com està sent habitual en les darreres jornades- no comptarà amb el suport del seu públic a les grades.

El rival

Els sevillans arriben en una bona dinàmica, amb quatre punts de sis possibles des de la represa de la Lliga i amb una ratxa en total de sis partits sense perdre, fet que els permet situar-se tercers a la classificació amb 51 punts. Als dos darrers partits, els de Lopetegui van vèncer al derbi sevillà per 2-0 davant el Betis i van empatar 1-1 contra el Llevant. Per a aquest partit, el tècnic sevillista podrà comptar amb tots els seus futbolista ja que no té sancionats ni lesionats. Amb qui no podrà comptar, però, és amb l'exblaugrana Nolito, que aquest dijous s'ha fet oficial la seva marxa al Celta.

Classificació a la Lliga: 3r (51 punts)
Balanç a la Lliga: 14V-9E-6D
Entrenador: Julen Lopetegui
Màxim golejador: Lucas Ocampos - 11 gols
Exculers a l'equip: Lopetegui, Sergi Gómez, Munir

Pel que fa al precedent d'aquesta temporada, els blaugrana van superar amb autoritat al Sevilla al Camp Nou en el partit de la primera volta. Els culers van vèncer per 4-0 amb gols de Suárez, Vidal, Dembélé i Messi, en un partit on a més van ser expulsats Araújo i Dembélé. Cal recordar que el Sevilla és el rival a el que més gols li ha marcat Messi en totes les competicions (37), i que Lopetegui mai ha guanyat al Barça com a tècnic. A més, el Barça ha guanyat set dels darrers vuit partits de Lliga contra el Sevilla, i només ha perdut en una de les darreres set visites a Andalusia a la Lliga (2-0 contra el Granada aquesta temporada).

El Barça

Quant al conjunt blaugrana, els homes de Setién arriben líders i amb una bona dinàmica de resultats. Després de vèncer els dos darrers partits, els barcelonistes busquen tancar una setmana trepidant amb una nova victòria, aquest cop al Sánchez-Pizjuán. El matx, però, no serà fàcil, tal com ha explicat el tècnic culer en roda de premsa: "A Sevilla, haurem d'estar a un nivell extraordinari".

Pel que fa a la convocatòria, Setién no podrà comptar amb el sancionat Umtiti ni amb els lesionats Dembélé, De Jong i Sergi Roberto, que han estat baixa al darrer entrenament. Així doncs, la convocatòria per viatjar a Sevilla és la següent: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, Vidal, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo, Saverio, Chumi i Monchu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut