La convocatòria del Sevilla - Barça

La convocatòria del Sevilla - Barça

Quique Setién ha donat a conèixer els 23 jugadors citats per afrontar la 30a jornada de la Lliga contra el Sevilla FC (22 hores)

Això no s’atura. Després de les dues primeres jornades d’ençà la represa de la Lliga, amb dues victòries i sense rebre cap gol, arriba una prova de nivell per als homes de Quique Setién. El Barça visita el tercer classificat de la Lliga, el Sevilla de Julen Lopetegui, i ni més ni menys que al Sánchez Pizjuán.

I per al partit contra els andalusos, que es disputarà a les 22 hores d'aquest divendres, Setién ha facilitat aquest dijous la llista de 23 convocats. La convocatòria la formen Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, Vidal, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo, Saverio, Chumi i Monchu. Queden fora de la llista per sanció Umtiti i per lesió Sergi Roberto i Frenkie De Jong.

Darrera sessió sota la pluja

Aquest dijous l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Sevilla sota una pluja constant. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, on Sergi Roberto i De Jong han fet treball específic. El de Reus té una fissura costal, mentre que el migcampista holandès té una sobrecàrrega al bessó de la cama dreta. Els dos són baixa i l’evolució marcarà la disponibilitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut