La convocatòria per rebre el Leganés

La convocatòria per rebre el Leganés

Amb la novetat de Lenglet, Quique Setién ha donat a conèixer els 23 jugadors citats per afrontar la 29a jornada de la Lliga en el retorn al Camp Nou

Torna la competició al Camp Nou. El primer equip de futbol tornarà a jugar competició oficial a casa després de tres mesos, d’ençà que els de Quique Setién van guanyar la Reial Societat (1-0). Ara el Barça rep la visita del 19è classificat de la Lliga, en posicions de descens, a tres punts de la salvació que la marca el Celta, amb 26 punts. Per al partit contra el conjunt entrenat per Javier Aguirre, que es disputarà a les 22 hores d'aquest dimarts, Setién ha facilitat aquest dilluns la llista de 23 convocats, amb la gran novetat de Lenglet, que torna després de sanció. 

Així doncs la llista la formen Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Braithwaite, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo i Monchu. Queden fora de la convocatòria per sanció Jordi Alba i per lesió O. Dembélé.

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest dilluns l’equip s’ha exercitat per última vegada abans del partit contra el Leganés. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova. A més, durant aquest matí, Piqué, Messi, Jordi Alba i F. De Jong han passat control antidopatge per part de l’AEPSAD.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut