Renovació de Thiagus Petrus fins al 2023

Renovació de Thiagus Petrus fins al 2023

El jugador brasiler, home clau en la defensa del Barça des del 2018, continuarà lligat al Club durant tres temporades més

Aquest dimecres s’ha anunciat l’acord entre el FC Barcelona i Thiagus Petrus, jugador del primer equip d’handbol, per renovar el contracte que vincula ambdues parts per tres temporades més, fins al 30 de juny del 2023. El jugador brasiler va arribar a Barcelona a l’estiu del 2018 procedent del MOL-Pick Szeged i va signar per dues temporades. Ara, amb aquest acord, Petrus continuarà vinculat al Barça com a mínim tres cursos més.

Des de la seva arribada a l’equip, Thiagus Petrus es va convertir en un home clau en els esquemes defensius de Xavi Pascual, sempre acompanyat de Ludovic Fabregas o Cédric Sorhaindo al centre de la defensa. En els dos cursos que acumula com a blaugrana, el brasiler ha disputat 103 partits, i només se n’ha perdut un (aquesta darrera temporada, contra el Cangas). Tot i disputar pocs minuts en facetes ofensives, Petrus acumula 45 gols com a blaugrana.

“La renovació ens fa més forts”

El jugador brasiler s’ha mostrat molt content d’allargar la seva etapa blaugrana en declaracions als mitjans del Club: “Em sento molt a gust a l’equip, amb els companys, amb l’staff, al Club i a la ciutat. He estat molt bé aquests dos anys i espero que continuï sent així els tres propers anys”.

Per la seva banda, David Barrufet, mànager esportiu de la secció d’handbol, destaca la importància de la figura de Petrus en la sòlida defensa blaugrana: “Ens dona molta estabilitat a la defensa. Crec que, sens dubte, és un dels millors defensors del món, i en el nostre 6-0 ell al centre és importantíssim”. En aquest sentit, Barrufet afegeix que “poder comptar amb ell tres anys més ens fa més forts”.

Més declaracions de Thiagus Petrus:

“Alguns jugadors es perden partits per descans o altres motius, però en la meva posició, igual que els porters, som els que hem de ser-hi sempre. Per a mi és important jugar tots els partits sempre que em trobi bé. He tingut poques lesions i he pogut ser en la majoria de partits, i això cal valorar-ho”.

“Soc una peça important igual que els meus companys. En la meva posició intento ajudar, sobretot a aquells jugadors que han d’atacar i defensar per tal que puguin estar més frescos a l’hora d’atacar”.

“Soc com soc, intento fer equip i em surt de manera natural. En Tchouf (Sorhaindo) té un paper més important que jo al vestidor, però si la gent em veu amb un rol important, me n’alegro”.

Altres declaracions de David Barrufet:

“És molt important que el Thiagus continuï a l’equip perquè ens dona molta estabilitat a la defensa. Crec que, sens dubte, és un dels millors defensors del món, i en el nostre 6-0, ell al centre és importantíssim. Que ell vulgui continuar també indica la seva implicació amb el Club, i poder comptar amb ell tres anys més ens fa més forts".

“És un jugador que es cuida molt, un gran professional que ho deixa tot en els partits i en els entrenaments. És un exemple també per als jugadors joves, que veuen que si t’esforces pots arribar alt. No és un jugador espectacular, però si analitzes la seva manera de defensar sí que ho és".

“Quan es plantegen les renovacions no només mirem la part esportiva, sinó també com d’important és el jugador dins del vestidor. Poder comptar un any més amb el Cédric i els tres anys més del Thiagus ens asseguren tenir gent al vestidor que aporti el seu gra de sorra i que creïn bon ambient. Ell és un jugador estimat a l’equip".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut