22. Petrus

Lateral esquerre

202108-Fitxa-Web-1920x1080_01-12
Lateral esquerre amb molta potència, destaca tant pel seu gran llançament exterior, com per ser un magnífic especialista defensiu.

Thiagus Petrus va néixer a Minas Gerais (Brasil), el 25 de gener del 1989. El jugador blaugrana és un vell conegut de la Lliga Asobal, ja que anys enrere havia format part de la plantilla del Naturhouse La Rioja. La seva trajectòria esportiva es va iniciar amb només 15 anys a l’Olímpico Atlético Clube, equip de la seva localitat. Abans de fer el salt a Europa, l’any 2007 es va incorporar a la disciplina de l’Esporte Club Pinheiros, un dels equips punters del país brasiler. Allà va guanyar els primers títols de la seva carrera professional.

L’any 2012 va signar el seu primer contracte a Europa amb el Naturhouse La Rioja, on va explotar com a jugador. Aquella va ser una de les millors etapes del brasiler, que no només va oferir un gran rendiment a les competicions nacionals, sinó que també ho va fer a la EHF Champions League. Desprès de tres temporades, l’any 2015 va començar una nova aventura a Hongria, de la mà del SC Pick Szeged, amb qui es va proclamar campió de la Lliga hongaresa la temporada 2017/18.

El lateral esquerre i especialista defensiu, també ha tingut un protagonisme important amb la selecció brasilera. El bon nivell mostrat amb el Naturhouse i el Pick Szeged, l’han convertit en un habitual a les convocatòries internacionals. L’any 2016 va aconseguir la medalla d’or als Jocs Panamericans.

El 15 de juny del 2018 es fa oficial la seva incorporació al Barça Lassa per a les properes tres temporades.

PERFIL TÈCNIC

El brasiler és un jugador amb unes capacitats físiques espectaculars. La seva potència i capacitat de salt el converteixen en un jugador amb un molt bon llançament exterior. Però la seva principal qualitat és la defensa, la seva envergadura juntament amb la intuïció, l’han convertit en un gran especialista defensiu.

Lloc de naixement
Juiz de Fora, Minas Gerais
Data de naixement
25/01/1989
Pes
107kg
Alçada
199cm
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut