Acord per a la renovació d’Andrea Pereira  fins al 2023

Acord per a la renovació d’Andrea Pereira fins al 2023

La central barcelonina es mostra “molt feliç de poder seguir compartint moments i experiències” a l’equip que va arribar el 2018

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb la jugadora Andrea Pereira per a la renovació del seu contracte, fins al 30 de juny del 2023. Properament, quan la situació sanitària ho permeti, tindrà lloc l’acte oficial de signatura del nou contracte que lligarà la futbolista amb el Club, amb la presència del directiu Xavier Vilajoana.

Pereira, de 26 anys, va arribar al Barça l’estiu del 2018, procedent de l’Atlètic de Madrid, i en aquestes dues temporades s’ha convertit en una fixa a l’eix de la defensa i ocasionalment també ha actuat com a lateral dretana.

Internacional amb la selecció espanyola, la central barcelonina ha disputat 60 partits oficials de blaugrana. El seu palmarès amb el club culer consta d’una Lliga, una Supercopa d’Espanya i dues Copes Catalunya.

La frase d’Andrea Pereira

“Soc molt feliç de poder seguir compartint moments i experiències amb totes les persones que formen aquest equip. Vull agrair el club la seva confiança, treballaré dur per retornar-la. I a l’afició: espero que aquesta situació acabi aviat i ens podem veure al Johan Cruyff d’una manera segura”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut