La trobada entre l’exblaugrana Sorín i Alexia

La trobada entre l’exblaugrana Sorín i Alexia

L’ ‘11’ barcelonista va repassar la seva trajectòria en una entrevista telemàtica amb el que va ser lateral de l’equip masculí el 2003

Juan Pablo Sorín i Alexia Putellas van protagonitzar una trobada telemàtica aquest dijous al vespre. L’exfutbolista argentí, que va jugar al Barça el 2003, capità de l’albiceleste i actual membre dels Legends, dirigeix el programa #SeJuegaEnCasa, en aquests moments a través de la seva xarxa Instagram, dedicat al futbol femení un cop per setmana.

En aquesta ocasió, la convidada va ser Alexia, en una cita amb molta aroma culer. En una xerrada distesa, la blaugrana va repassar tota la seva trajectòria, sense evitar parlar de moments complicats en l'apecte esportiu com el que va viure a la temporada 2016-17. La segona capitana va parlar dels seus referents, com la francesa Camille Abilly, de l’autoexigència o de la seva recent brillant actuació a la She Believes Cup, amb la selecció espanyola.

Sorín va preparar diverses sorpreses a Alexia, com uns divertits missatges de Jenni Hermoso i Lola Gallardo, o un missatge de Rivaldo, que va reconèixer que li havia cridat l’atenció la dorsal ‘11’.   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut