Cinc anys del manifest en contra de l’homofòbia

Cinc anys del manifest en contra de l’homofòbia

El 14 de maig del 2015 va quedar rubricat el compromís del FC Barcelona en la lluita contra l’homofòbia en un acte celebrat a la Llotja del Camp Nou

El 14 de maig del 2015 va quedar rubricat el compromís del FC Barcelona en la lluita contra l’homofòbia en un acte celebrat a la Llotja del Camp Nou. El vicepresident Jordi Cardoner i el directiu Ramon Pont van signar un manifest en el qual el Club es comprometia a promoure la diversitat i a assegurar la difusió de missatges positius sobre la tolerància, el respecte i la dignitat, incloent-hi l’orientació sexual.

El FC Barcelona també va donar suport a la Llei 19/2007, de l’11 de juliol, contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància a l’esport, la lluita contra l’homofòbia i la discriminació de qualsevol índole en l’àmbit esportiu. En una altra mostra de compromís, el 29 d'octubre del 2016, coincidint amb el Barça-Granada de Lliga, el Club va convidar a la Llotja l'àrbitre gadità Jesús Tomillero, el qual havia patit amenaces i coaccions després de declarar públicament la seva homosexualitat. Tomillero va estar acompanyat, i va rebre el suport de diverses entitats i institucions que volien que el seu exemple servís per sensibilitzar la societat contra l'homofòbia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut