El gol de Messi contra el Getafe, escollit 'Goal of the Month' històric del mes d'abril
Ofert per

El gol de Messi contra el Getafe, escollit 'Goal of the Month' històric del mes d'abril

Els culers han votat per aquesta gran jugada individual de l'argentí, que és història del futbol, com la millor d'aquesta edició especial del millor gol del mes

Punt i final a la votació del millor gol del mes d'abril, en una nova edició especial i històrica. I el guanyador ha tornat a ser Leo Messi, aquest cop amb un gol que recorden tots els culers: la jugada 'Maradoniana' contra el Getafe a les semifinals de la Copa del Rei 2006/07 que va donar la volta al món com una de les accions més espectaculars mai vistes.

Corria el minut 28 quan Leo Messi va decidir deixar bocabadat a tot l’Estadi amb un gol al més pur estil del seu compatriota Diego Armando Maradona. L’argentí va rebre una passada de Xavi Hernández a la part dreta del seu propi camp i va avançar sortejant defenses abans d'encarar la porteria i batre Luis Garcia. 

Un gol fantàstic, que ja va guanyar el premi del 'Best Goal Ever' al millor gol de la història del Barça segons els fans, i que aquest cop ha superat el que el mateix Messi va marcar en unes semifinals de Champions contra el Madrid (2010/11), el de Xavi també contra el Madrid de la temporada 2003/04 i el que va fer Luis Suárez contra el PSG a la Champions 2014/15. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut