El gol de Messi al Getafe, el millor de la història del Barça segons els fans

El gol de Messi al Getafe, el millor de la història del Barça segons els fans

Després de tres mesos de competició i més de 500.000 vots, la diana del crac argentí a la Copa s’ha imposat als altres finalistes amb el 45% dels vots

S’ha acabat la incertesa. El millor gol de la història del Barça segons els fans culers és el de Lionel Messi contra el Getafe a les semifinals de la Copa del Rei 2006/07. La diana del ‘10’ blaugrana s’ha imposat als altres 63 gols que han participat en una competició que va arrencar a finals de desembre del 2018 i que ha reunit més de 500.000 vots en aquests tres mesos de competició.

Després de 60 eliminatòries van classificar-se per a la fase final quatre gols -tres de Messi i un de Sergi Roberto- que han competit entre sí durant l’última setmana.

Dels quatre, el de Messi al Getafe ha rebut el 45% del total de vots, imposant-se al gol de Messi contra l’Athletic Club a la final de Copa (28% dels vots), al de Messi al Bernabéu a la Champions (16%) i al de Sergi Roberto en la remuntada contra el PSG (11%), que han quedat segon, tercer i quart, respectivament. En la votació final han participat usuaris de més de 160 països.

3200x2000-BEST_GOAL_EVER-PODIO_2-Optimized


Cal recordar que, d’entre tots els votants a la fase final, se sortejaran dues entrades VIP per assistir a la final de la Copa del Rei que es disputa a Sevilla el proper 25 de maig. El fan guanyador d’aquesta experiència inoblidable es coneixerà durant els propers dies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut