Josep Maria Bartomeu felicita l’equip d’hoquei per videotrucada

Josep Maria Bartomeu felicita l’equip d’hoquei per videotrucada

El president del FC Barcelona ha volgut agrair “l’esforç que heu fet durant la temporada”

El Barça és el campió de l’OK Lliga 2019-20. Un títol, però, que no s’ha pogut celebrar a la pista i en una situació inèdita fins ara. Tampoc es poden fer trobades presencials amb tot l’equip, així que el president Josep Maria Bartomeu ha tingut la iniciativa de fer una videotrucada amb totes les persones que formen la secció. “Vull agrair-vos la gran temporada que heu fet”. “Ha tingut un final estrany, però l’èxit que heu aconseguit ha estat amb molt d’esforç”, ha pronunciat el president, adreçant-se als jugadors i cos tècnic.

En la 'celebració' d'aquest diumenge, Bartomeu també s’ha mostrat “molt orgullós de la secció d’hoquei i de formar part de més que un club”. El directiu, Josep Ramon Vidal-Abarca, el director d’Esports Professionals, Albert Soler, i el mànager esportiu, Toni Miró, també s’han adreçat als jugadors per “agrair l’esforç que han fet” i per encoratjar-los “a seguir endavant per començar a preparar la següent temporada”.

El tècnic Edu Castro i el capità Aitor Egurrola, en nom de tota la plantilla, han agraït les felicitacions després d’ “una temporada excepcional a nivell de joc”. L’entrenador ha expressat que el cos tècnic “se sent molt orgullós d’uns jugadors que, dia a dia, han demostrat que són uns grans professionals”.

Egurrola ha dit, per acabar, que, més enllà dels títols, “estem molt orgullosos de la temporada que hem fet, estàvem amb un nivell molt alt”. “Ara, l’objectiu és estar preparats per a la temporada vinent”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut