Gio, Giuly, Albertini i Belletti descriuen Messi

Gio, Giuly, Albertini i Belletti descriuen Messi

Aquest 1 de maig se celebren 15 anys del seu primer gol amb el primer equip del Barça i els seus excompanys expliquen com el van veure

El talent de Messi no té fronteres. Tots els països coincideixen amb el seu valor en el món de futbol. Aquest 1 de maig, en què se celebra els 15 anys del seu primer gol amb el primer equip de Barça, des de la Xina, França, Itàlia i el Brasil han descrit la figura de l'actual 10 blaugrana. Mitjançant l'Instagram del FC Barcelona, hem parlat amb quatre dels seus excompanys: Gio van Bronckhorst, Albertini, Giuly i Belletti. Tots ells presents en l'equip barcelonista en l'estrena golejadora de Leo Messi. Repassem les seves declaracions més destacades al voltant del primer capità blaugrana, i sobre la seva etapa al Barça:

El gol contra l'Albacete 

Gio: "Per a nosaltres també va ser un orgull, perquè el vam veure entrar al vestidor avergonyit, tímid, però quan el vam veure jugar i entrenar vam veure que era un talent especial, d'aquells que només en veus un a la teva vida. Ens va fer contents a nosaltres i a ell".

Albertini: "No puc oblidar-me de la jugada. Ens vam aixecar tots per abraçar-lo, perquè va ser un gol increïble. Era molt jove, però ja tenia la personalitat que té ara".

Giuly: "El partit va ser increïble per a nosaltres i per a ell, ja que estàvem ajudant-lo a fer el seu primer gol; érem com els germans grans".

Belletti: "Va ser un moment que li va ensenyar que podia fer el que volgués, perquè tenia un equip que l'ajudaria. Vam ajudar Messi a ser el millor".

Un jove argentí

Gio: "Quan va arribar amb 16/17 anys als entrenaments del primer equip va ser increïble. Ens preguntàvem qui era aquell noi tan bo".

Albertini: "Des del primer dia vaig veure el seu talent. Però, soc sincer, el primer dia que vaig coincidir amb ell no el coneixia, ell sí que em coneixia a mi".

Giuly: "Leo és una altra persona dins del camp, fora era tímid, callat, mirava i escoltava molt. Li canviava el xip amb les botes. No tenia por de ningú, amb la pilota feia moltes coses bones per a l'equip".

Belletti: "La seva timidesa no es veia al camp. Tenia molta personalitat".

Messi és... 

Gio: "És el millor".

Albertini: "Messi és el millor del món, és un poeta que està escrivint la història del futbol i no només amb els peus sinó també amb el cap, perquè el futbol requereix cap. És un fora de sèrie".

Giuly: "Una cosa que mai he vist. No pensava que mantindria un nivell tan alt durant 15 anys".

Belletti: "Extraterrestre, únic".

1600x700_PrimerGoalMessi
15 anys del primer gol de Messi: Com ha canviat el món?
Juga al quiz i guanya la samarreta de la llegenda!
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut