Mor Michael Robinson

Mor Michael Robinson

L'exjugador i comentarista de futbol, guardonat amb el Premi Vázquez Montalbán el desembre del 2017, ha mort als 61 anys

Ha mort Michael Robinson. L'exjugador i comentarista de futbol, que lluitava contra el càncer, ha mort aquest dimarts als 61 anys. Cal recordar que l'exfutbolista britànic va ser guardonat pel FC Barcelona amb el XIII Premi Internacional de Periodisme Esportiu Vázquez Montalbán el desembre del 2017.

Robinson va ser jugador del Preston North End, del Manchester City, del Brighton & Hove Albion, del Liverpool (amb qui va guanyar la Champions al 1984), del QPR i també de l'Osasuna a la Lliga Espanyola. Durant els seus tres anys a Pamplona va enfrontar-se repetidament al FC Barcelona, a qui va arribar a marcar un gol al Camp Nou durant la temporada 1986/87. Un cop retirat, va exercir de comentarista a diversos mitjans estatals des de finals dels anys 80, convertint-se en un referent de les retransmissions de futbol.

"Johan Cruyff va retornar la pilota a el futbol. Va deixar de ser un exercici atlètic i va començar a ser un exercici artesanal. El Barça no només va guanyar la Copa d'Europa a Wembley. És molt més que això". Escolta totes les declaracions de Michael Robinson sobre el Barça de Cruyff en el següent vídeo: 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut