Les alevins coneixen les figures de María León i Mariona

Les alevins coneixen les figures de María León i Mariona

Les futbolistes del primer equip van compartir trajectòries i anècdotes amb les més menudes del planter femení

En una nova activitat coordinada per diferents àrees del Club dedicada a la formació integral de les futbolistes de la base per tal de generar sinergies i vincles entre els diferents conjunts, María León i Mariona Caldentey van compartir les seves trajectòries i anècdotes amb els equips Alevi E i F, els més menuts del planter femení.

Consolidades com a dos puntals en el Barça i en la selecció espanyola, l’aragonesa i la balear van explicar virtualment els seus inicis en l’esport, amb anècdotes desconegudes i sorprenents. Des del fitxatge pel Prainsa Zaragoza en un supermercat o els duels amb Jenni Hermoso de María León fins al debut a Primera amb el Collerense o la superació de contratemps en forma de lesions de Mariona, les alevins van poder conèixer més sobre les seves referents.

Alhora, les jugadores professionals van incidir en la importància d’adquirir uns hàbits saludables per acabar esdevenint esportistes d’elit. L’alimentació, la son, la organització o l’autonomia van ser aspectes que tant la defensa com l’atacant van voler recalcar.

Altres activitats de la formació integral:

La trobada entre les capitanes

La carrera dual, amb Andrea Falcón i Tere Morató

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut