Falcón i Morató exposen la dualitat entre esport i estudis al planter

Falcón i Morató exposen la dualitat entre esport i estudis al planter

Les futbolistes del primer equip i del filial van fer una trobada virtual amb el Juvenil-Cadet i amb l’Infantil per explicar les seves experiències

En una nova activitat coordinada per diferents àrees del Club dedicada a la formació integral de les futbolistes de la base per tal de generar sinergies i vincles entre els diferents conjunts, la jugadora del primer equip, Andrea Falcón, i la del filial, Tere Morató, van compartir la seva experiència en relació amb el fet de compaginar l’esport i els estudis amb el Juvenil-Cadet i l’Infantil, respectivament.

Falcón, que en la seva primera etapa va arribar al Barça des de Gran Canària amb només 15 anys, ha estudiat el batxillerat i la carrera de Psicologia mentre creixia com a futbolista de blaugrana i a l’Atlètic de Madrid. Morató, per la seva banda, té 22 anys i viu la seva quarta temporada al filial. Durant aquest període ha cursat Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a la universitat.

En la xerrada virtual, les dues jugadores van donar consells i van respondre les preguntes de les joves del planter. “Sempre he tingut clar que volia estudiar alguna cosa, perquè el dia de demà no viuré del futbol”, relatava la carrilera canària. “Organització. Cap de les dues activitats ha de ser un motiu per deixar de fer l’altra”, apuntava la davantera andorrana davant la pantalla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut