Un mes de la presentació de Braithwaite

Un mes de la presentació de Braithwaite

El 20 de febrer, el davanter danès va arribar al conjunt blaugrana i va ser presentat al Camp Nou

Aquest divendres es compleix un mes des que Martin Braithwaite va arribar al FC Barcelona. El davanter danès va ser presentat al Camp Nou el 20 de febrer, després de ser fitxat per substituir Ousmane Dembélé, baixa tota la temporada per una lesió de llarga durada. El nou dorsal 19 culer arribava provinent del Leganés, on en el darrer any havia estat un dels jugadors referència de l'equip.

Va ser un dia molt intens per a Braitwaite. El danès va arribar a Barcelona al matí, quan es va fer oficial el seu fitxatge pel FC Barcelona. Posteriorment va passar la revisió mèdica i va conèixer la Ciutat Esportiva Joan Gamper. 

Cap al vespre, va ser el torn de la signatura del contracte juntament amb el president, Josep Maria Bartomeu, a la Llotja President Suñol, i, posteriorment, el nou davanter culer va trepitjar la gespa del Camp Nou per primer cop com a jugador del Barça, oferint els habituals tocs de pilota juntament amb dos dels seus fills i lluint la samarreta blaugrana en la sessió fotogràfica.

Finalment, Braithwaite va tancar la seva inoblidable jornada amb la roda de premsa a la sala Ricard Maxenchs. Ara, un mes després, el davanter culer no hi pot ser, igual que els seus companys, a causa del Covid-19, però en els tres partits en els quals ha participat fins ara, el 19 ha deixat grans accions i detalls de qualitat, sent clau en els dos darrers gols de la golejada contra l'Eibar (5-0). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut