La Copa del Rei de la Corunya, ajornada

La Copa del Rei de la Corunya, ajornada

L’organització ha comunicat aquest dijous una nova data provisional (del 4 al 7 de juny) pel torneig del KO, que s’havia de disputar entre el 19 i 22 de març

El Barça d’hoquei patins afrontava el mes de març amb la il·lusió de jugar una Copa del Rei que ha quedat ajornada. Després de les indicacions governamentals que obliguèssin a disputar el torneig del KO a porta tancada, la Real Federación Española de Patinaje (RFEP) i l’amfitrió Deportivo Liceo han decidit ajornar la competició prevista per als dies 19-22 de març a la Corunya. El dijous 12 de març, l'RFEP va fer un nou comunicat en què es comunica una nova data provisional per al torneig del KO: del 4 al 7 de juny. 

Sense més partits durant el mes de març

Un cop assolit el rècord de victòries consecutives en una OK Lliga (24) amb la victòria contra el Vic (8-0) i demostrant un alt nivell de joc en les últimes setmanes, el conjunt entrenat per Edu Castro es troba ara amb una situació inesperada. El ritme de competició s’ha vist interromput per la transmissió del coronavirus, que ha provocat també la suspensió de la Lliga Europea (el duel de la sisena jornada contra l’SK Germania Herringen i l’anada dels quarts de final s’havien de disputar el 14 i el 28 de març). Així doncs, el proper partit al calendari no és fins al 4 d’abril, quan està prevista l’última jornada de la fase regular de l’OK Lliga (contra el Lloret a porta tancada).

Suspesa l'activitat a l'hoquei formatiu

Els equips formatius del Barça també veuen interrompuda la seva afectació. La Federació Catalana de Patinatge ha anunciat aquest dimecres 11 que s'ajornen totes les competicions previstes per als propers quinze dies. Això afecta als partits de l'Aleví, l'Infantil, el Juvenil, el Júnior i del Barça C. La RFEP també ha suspès les competicions fins al 3 d'abril i el Barça B no competirà a l'OK Plata. Per tant, el Club ha decidit aturar l’activitat esportiva de tots els equips. 

 

 

 

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut