El Barça-Nàpols es jugarà a porta tancada

El Barça-Nàpols es jugarà a porta tancada

El partit de Lliga de Campions previst per al dimecres 18 de març entre el FC Barcelona i el Nàpols es disputarà al Camp Nou sense públic

El Barça-Nàpols, corresponent a la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions i que s'havia de disputar el proper dimecres 18 de març es disputarà sense públic (21.00 hores). Aquesta decisió s'ha pres després de la reunió d'aquest dimarts al matí dels responsables del FC Barcelona i els del Govern de la Generalitat de Catalunya. El Club ha seguit les recomanacions de la Generalitat en aquesta reunió que ha tingut lloc a la seu del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. 

Joan Guix: "És una decisió que s’ha pres per motius estrictament sanitaris"

"Aquesta és una decisió que el Club ha assumit entenent que la situació sanitària, no només del país, sinó del conjunt continent és el que prima i el Club aplicarà aquesta decisió amb solidaritat amb el conjunt de la ciutadania de Catalunya. Per tant, és una decisió que s’ha pres per motius estrictament sanitaris”, ha afirmat Joan Guix, secretari de Salut de la Generalitat de Catalunya, després de saber-se que en les últimes hores els casos de coronavirus han augmentat exponencialment".

"L’objectiu és reduir al màxim el número d’infeccions i un dels primers elements a tenir en compte és evitar les aglomeracions, mantenir les distàncies de seguretat i en aquest cas hi havia el cas afegit de la procedència, no només de l’equip sinó de tots els aficionats que podien venir amb ells i procedien d’Itàlia, on aquest dilluns es van tancar les fronteres per un tema sanitari", ha afegit Joan Guix.

Cal recordar, a més, que el passat dilluns, Giuseppe Conte, primer ministre d'Itàlia, va anunciar que la Serie A i totes les competicions domèstiques a Itàlia queden suspeses fins, com a mínim, el 3 d'abril.

Les dues properes jornades de Lliga, també a porta tancada

D'altra banda, la Liga ha comunicat oficialment que els partits de les properes dues jornades de Primera i Segona es jugaran a porta tancada, en prevenció davant l’augment dels casos afectats pel coronavirus. Aquesta decisió afectarà, com a mínim, a les jornades 28 i 29. Així doncs, el Barça jugarà a porta tancada contra el Mallorca a Son Moix, i contra el Leganés al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut