Els partits contra el Mallorca i el Leganés, sense públic

Els partits contra el Mallorca i el Leganés, sense públic

En prevenció davant l’augment dels afectats pel coronavirus, LaLiga ho ha anunciat segons informació del Consejo Superior de Deportes

LaLiga ha comunicat oficialment que els partits de les properes dues jornades de Primera i Segona es jugaran a porta tancada, en prevenció davant l’augment dels casos afectats pel coronavirus. Aquesta decisió, que afectarà, com a mínim, a les jornades 28 i 29, arrenca però ja aquest mateix dimarts, amb el partit ajornat entre l’Eibar i la Reial Societat. Així doncs, el Barça jugarà a porta tancada contra el Mallorca a Son Moix, i contra el Leganés al Camp Nou.

Un comunicat que la Lliga, “en permanent contacte amb el Ministeri de Sanitat”, ha fet segons informació del Consejo Superior de Deportes i amb l’objectiu de prevenir i contenir la propagació del coronavirus. LaLiga també ha comunicat que, “des de fa setmanes, es treballa en plans alternatius en coordinació amb la UEFA per disposar d’un pla de dates per disputar els enfrontaments en els terminis establerts en cas que les autoritats sanitàries suspenguin algun partit”.

El Barça – Nàpols, també a porta tancada

Cal recordar que l’augment dels casos afectats pel coronavirus a tota Europa ja ha afectat nombroses competicions esportives. Aquest dimarts, per exemple, s’ha anunciat que el Barça – Nàpols de la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions es jugarà a porta tancada, després que el Club hagi decidit seguir les recomanacions de la Generalitat.

Entre d’altres, també es jugarà a porta tancada el València – Atalanta i el PSG – Borussia Dortmund de Champions, així com el Sevilla – Roma, l’Olympiacos – Wolverhampton o el Getafe – Inter d’Europa League. El Basilea – Eintracht, també d’Europa League, ha quedat suspès.

A Itàlia, a més, el Govern va anunciar que la Serie A i totes les activitats esportives italianes queden suspeses fins a, com a mínim, el 3 d'abril.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut