El Barça recupera el liderat

El Barça recupera el liderat

La victòria dels blaugranes contra la Reial Societat combinada amb la derrota del Reial Madrid, situa als de Setién al capdamunt de la classificació

De nou, líders. El Barça tanca la jornada 27 en la primera posició de la taula amb 58 punts, 2 més que el Reial Madrid, segon amb 56. El gol de Leo Messi des dels onze metres contra la Reial Societat va situar als blaugrana al capdamunt de la classificació. Els madrilenys tenien la pressió d’haver de tornar del Benito Villamarín amb un triomf per tal de mantenir-se primers, però la derrota per 2-1 contra el Betis provoca un intercanvi de posicions entre blaugranes i blancs. Per tant, de les 27 jornades que s’han disputat fins ara, el Barça n’ha sigut el líder en 14.

Quan encara falten 11 jornades per finalitzar la Lliga, el desenllaç de la competició es preveu vibrant en un pols entre Barça i Madrid. Els de Zidane seran els encarregats d’obrir la jornada 28 (divendres 13, 21:00 hores) contra l’Eibar. Mentre que els de Quique Setién repetiran l’horari d’aquesta darrera jornada: dissabte 14 (18:30 hores) en la visita a Son Moix contra un Mallorca necessitat de punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut