Dotze jornades decisives a la Lliga

Dotze jornades decisives a la Lliga

El FC Barcelona i el Reial Madrid es jugaran el campionat en un tram de temporada en què hauran de veure’s les cares contra aquests rivals

Un cop superat ja el Clàssic, arrenca un tram final de Lliga emocionant. Els blancs, que van recuperar el liderat al Bernabéu (2-0), se situen un punt per sobre dels blaugranes quan falten 12 jornades (36 punts en joc) per al final del campionat domèstic. Així, el frec a frec es preveu intens, amb dos equips que lluitaran per aixecar el títol de campió.

El Barça iniciarà aquest període rebent la Reial Societat al Camp Nou, el proper dissabte a les 18.30 hores. Per contra, el Madrid intentarà defensar el seu recent liderat contra el Betis, al Benito Villamarín, el proper diumenge a les 21h.

Sis partits a domicili

Tant el Barça com el Madrid hauran de fer front a sis partits lluny del seu feu. Cal destacar que els de Quique Setién jugaran a domicili contra el Mallorca, el Sevilla, el Celta, el Vila-real, el Valladolid i l’Alabès, en l’última jornada de Lliga.

Per contra, els de Zidane hauran de veure’s les cares a camp contrari contra el Betis, la Reial Societat, l’Espanyol, l’Athletic Club, el Granada i el Leganés, també en l’última jornada.

Aquest és el calendari de la Lliga del Barça i el Madrid

CAT_12JornadesLliga

La Champions, també en joc

A banda d’aquests 12 partits de Lliga, el Barça i el Madrid també hauran de fer front a la Lliga de Campions. En les properes setmanes, els dos equips hauran de jugar la tornada dels vuitens de final de la màxima competició europea. Així, el dimecres 18 de març, el Barça rebrà el Nàpols al Camp Nou, amb la intenció de superar l’eliminatòria després de l’1-1 de l’anada. Per la seva banda, el Madrid haurà de viatjar a l’Etihad Stadium per remuntar un 1-2 contra el Manchester City.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut