Retorn a la feina a la Ciutat Esportiva

Retorn a la feina a la Ciutat Esportiva

El lateral Jordi Alba ha estat la novetat i ha fet part de la sessió amb el grup

Aquest divendres al matí la plantilla de Quique Setién ha tornat als entrenaments després de l’empat contra el Nàpols (1-1) a la Lliga de Campions. Una sessió que, a més, ha servit per preparar el Clàssic del proper diumenge al Santiago Bernabéu (21 hores). L’entrenament ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova i la gran novetat ha estat la presència de Jordi Alba, que ha fet part de la sessió amb el grup. També s’han exercitat Morer, R. Araujo, Akieme, Monchu, Riqui Puig, Collado i Ansu Fati, del Barça B.

Abans de l’entrenament, els jugadors i el cos tècnic del primer equip han rebut una xerrada informativa sobre el coronavirus per part del Dr. Antoni Trilla, cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Clínic. D’altra banda, aquest divendres al matí, Rakitic i Morer han passat control antidopatge de la UEFA.

El proper entrenament serà aquest dissabte a les 11 hores. Després, el tècnic Quique Setién sortirà en roda de premsa a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut