Domini blaugrana en una jornada perfecta

Domini blaugrana en una jornada perfecta

El Barça exhibeix el seu gran moment de forma amb un ple de victòries dels seus primers equips

Jornada rodona per continuar creixent. Els primers equips del Barça han aconseguit aquest cap de setmana un ple de victòries brillant gràcies a uns resultats excel·lents que han tornat a posar en relleu el bon estat de salut que viuen actualment totes les seccions blaugranes. Els primers equips de futbol, bàsquet, hoquei patins i handbol han saldat amb triomfs tots els seus compromisos, repartits en diverses competicions. Mentre el Barça femení de futbol s’ha proclamat campió de la Supercopa d’Espanya, els equips masculins s’han imposat als seus rivals en partits de competició domèstica i també de Lliga de Campions, com és el cas de l’handbol. El Barça de futbol sala, per la seva banda, no ha competit aquest segon cap de setmana de febrer a causa de l’aturada pels compromisos dels jugadors amb les seves seleccions.

Futbol masculí: Betis 2-3 Barça

El primer equip de futbol va derrotar el Betis aquest diumenge al Benito Villamarín en el matx corresponent a la jornada 23 de Lliga. Els blaugranes es van endur 3 punts molt valuosos després de remuntar fins en dues ocasions un resultat advers, gràcies als gols de Frenkie de Jong, Sergio Busquets i Clément Lenglet. Els de Quique Setién van consolidar les bones sensacions del partit de Copa contra l’Athletic Club i van refermar la seva il·lusió per continuar lluitant amb el Reial Madrid pel lideratge de la competició. 

Futbol femení: Reial Societat 1-10 Barça

Supercampiones per la porta gran. Les jugadores de Lluís Cortés es van proclamar campiones de la Supercopa d’Espanya amb una gran victòria davant la Reial Societat. Les blaugranes van signar un clínic de joc ofensiu que va permetre al Barça imposar-se al conjunt basc per un contundent 1 a 10, a més d’aixecar el primer títol de la temporada. Un pòquer de dianes de Marta Torrejón, dos doblets d’Alexia Putellas i d’Asisat Oshoala i dos gols de Caroline Graham i de Candela Andújar van guiar el Barça cap a la consecució de la primera edició de la Supercopa.

Bàsquet: Gran Canària 65-81 Barça

Un triomf de líder. El Barça va guanyar a la pista del Gran Canària 65 a 81 i va assolir la seva novena victòria consecutiva abans de viatjar cap a Màlaga per disputar la Copa del Rei. Els jugadors d’Svetislav Pesic van tancar una setmana perfecta amb 3 triomfs en 3 compromisos molt complicats: dos d’Eurolliga i un d’ACB. Amb el gran resultat d’ahir, el Barça continua líder de la Lliga amb una victòria de marge sobre el segon classificat, el Reial Madrid.

Handbol: Elverum 26-30 Barça

10 victòries seguides a Europa. El Barça d’handbol va superar a domicili l’Elverum noruec (26-30) i va sumar el desè triomf consecutiu a la Lliga de Campions, un gran resultat que manté l’equip de Xavi Pascual, líder en solitari del grup A. Els blaugranes també travessen un gran moment de forma a la Lliga, competició en la qual continuen al capdavant de la taula després de 16 jornades i 16 victòries.

Hoquei Patins: Noia Freixenet 2-4 Barça

Victòria de prestigi lluny del Palau. Els jugadors d’Edu Castro van aconseguir el 18è triomf de l'equip a l'OK Lliga, una victòria que els permet mantenir-se al capdavant de la classificació amb 54 punts. Pau Bargalló, amb dos gols, Ignacio Alabart i João Rodrigues van posar el segell a les quatre dianes blaugrana.

Qui no va tenir tanta sort va ser el Barça B de futbol, que va caure per 2 gols a 3 en un partit vibrant davant el filial del Vila-real. El juvenil Gerard Fernández i Kike Saverio van ser els autors de les dues dianes blaugrana, dues grans accions que no van ser suficients per evitar la primera derrota del filial aquesta temporada al Johan Cruyff.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut