Barça B - Vila-real B: Es trenca la ratxa a l’Estadi Johan Cruyff (2-3)

Barça B - Vila-real B: Es trenca la ratxa a l’Estadi Johan Cruyff (2-3)

Els de Garcia Pimienta sumen la primera derrota a casa aquesta temporada

No ha pogut ser i el Barça B no ha pogut allargar la ratxa a l’Estadi Johan Cruyff. I és que, després de vuit victòries i quatre empats, els de Garcia Pimienta han perdut el seu primer partit de la temporada a casa, contra el Vila-real (2-3).

Un partit que s’ha decidit amb els gols marcats en el primer temps, però on el Barça ha merescut més. Perquè primer ha estat capaç d’empatar un 0-2, mentre que, quan s’ha tornat a posar per sota en el marcador, ha buscat insistentment el gol que permetés sumar algun punt. Malgrat la derrota, però, el filial segueix en zona de play-off d’ascens. Tindrà una nova oportunitat per escalar en la classificació el proper cap de setmana, contra l’Atlètic Llevant.

Minuts bojos acaben decidint

Si durant els primers compassos d’aquest duel de filials hi ha hagut un protagonista, aquest ha estat Rafa Mujica. No perquè tornés a enfrontar-se contra el seu exequip, sinó també perquè ha estat l’autor del primer gol del partit. Precisament, en el primer minut, després de rebre una passada a l’esquena de la defensa i batre Carevic (0-1, min 1).

Però no ha estat fins al tram final del primer temps quan els dos equips han començat a ser més insistents en atac. I, amb aquest joc, també han arribat els gols.

Edu Espiau, després de colpejar amb el cap una centrada de Baena, ha fet el 0-2 (min 28) i ha ampliat distàncies. Els de Garcia Pimienta, però, no han abaixat els braços i en dos minuts han pogut neutralitzar el marcador: Kike Saverio, després d’una paret amb Monchu, ha fet l’1-2 (min 31), mentre que el juvenil Gerard ha aprofitat una gran jugada de Collado per fer l’empat (2-2, min 33).

Desafortunadament, però, i sense pràcticament temps per tornar a plantejar el partit, un xut des de fora l’àrea de Junehyuk Ahn ha acabat decidint (2-3, min 36). Perquè, tot i refer-se del cop i intentar-ho, l’electrònic del Johan Cruyff no s’ha tornat a moure.

I això que en el segon temps, i aprofitant el cansament dels jugadors del Vila-real B, el Barça ha tingut diverses ocasions per empatar. Però ni les oportunitats clares de Monchu ni la fuetada final de Collado han estat suficients per poder mantenir la ratxa a l’Estadi Johan Cruyff.

LA FITXA

Barça, 2
Vila-real B, 4

Barça B: Carevic, Morer, Mingueza, Álex Collado, Monchu, Saverio, Jandro, Akieme, Reis (Konrad, min 69), Chumi (Cuenca, min 69) i Gerard (Nils, min 87).

Vila-real B: Fuoli, Andrei, Pepe Castaño, Carlos Blanco, Migue, Pacheco, Lozano, Baena (Millán, min 82), Junehyuk Ahn (Fer Niño, min 67), Mujica (Collado, min 67) i Edu Espiau.

Gols: 0-1, Mujica (min 1). 0-2, Edu Espiau (min 28). 1-2, Kike Saverio (min 31). 2-2, Gerard (min 33). 2-3, Junehyuk (min 36).

Àrbitre: Alberto Lou Ballano. Ha amonestat Gerard, del Barça B, i Pepe Castaño, del Vila-real B.

Assistència: 1.924 espectadors a l’Estadi Johan Cruyff.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut