Betis – Barça: Una remuntada amb personalitat (2-3)

Betis – Barça: Una remuntada amb personalitat (2-3)

El control del joc i els gols de De Jong, Sergio i Lenglet permeten capgirar un resultat en contra al Benito Villamarín

El FC Barcelona ha aconseguit una important victòria al Benito Villamarín. Els de Quique Setién, després de caure eliminats a la Copa tot i el bon joc, han pogut passar pàgina contra el Betis (2-3). I, a més de sumant tres punts fora de casa, ho han fet remuntant un partit i refermant les bones sensacions. Els gols de De Jong, Sergio i Lenglet s’han imposat als de Canales, de penal, i Fekir. A base de paciència i sense renunciar al joc de possessió, associació i control, els blaugrana s’han acabat imposant en un final que s’ha trencat, però que el Barça no ha deixat escapar.

Ha estat necessari, això sí, jugar amb el cap fred des de l’inici, perquè el Betis s’ha posat per davant en l’electrònic després d’un penal transformat per Canales (1-0, min 5). Però no ha semblat afectar gaire el Barça, que no ha perdut el nord i ràpidament ha anat per feina. Amb el domini de la pilota, protagonitzat per un gran De Jong i un generós Leo Messi, els de Setién a poc a poc han passat a controlar el ritme del partit. Així, el pes del joc també ha acabat decantant el resultat final (2-3), malgrat que no ha estat fàcil davant d’un Betis molt ben posicionat.

Gols de De Jong, Sergio i Lenglet

El gol que pràcticament ha significat el tret de sortida del partit, el que ha fet Canales de penal, ha durat poc com a únic en el marcador. I és que, en una jugada iniciada des del darrere amb una bona sortida de pilota, una gran passada de Messi al cor de l’àrea (la primera, però no l’última de la nit) ha estat rematada per De Jong al fons de la xarxa (1-1, min 9).

Malgrat que el gol ha activat els de Setién, ha estat el Betis el que s’ha mostrat més efectiu mitjançant un gol de Fekir, que ha aprofitat una pèrdua al mig del camp per fer el 2-1 (min 27). Però just sobre el xiulet del descans, el Barça s’ha refet del cop dur amb una falta picada per Messi a l’interior de l’àrea que Sergio s’ha encarregat de transformar en el 2-2 (min 47).

Hat-trick d’assistències de Messi

Amb el partit novament empatat, el Barça ha sortit a buscar amb insistència la tercera diana. I Leo Messi ha estat el gran protagonista en la faceta ofensiva, amb diverses jugades que podrien haver acabat al fons de la xarxa. No les ha pogut transformar, però sí que ha participat activament en el gol de la victòria. I és que seva ha estat l’assistència del gol, la tercera que ha fet aquesta nit al Benito Villamarín, després d’una gran passada a Lenglet, que ha fet el 2-3 definitiu amb un cop de cap (min 72).

Resultat que ja s’ha mantingut fins al final, també perquè les expulsions per doble groga de Fekir i Lenglet –que es perdrà el partit contra el Getafe- han fet baixar una mica el ritme. Els punts, però, volen cap a Barcelona, com també ho fan les bones sensacions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut