Les novetats a la llista de jugadors inscrits per a la Champions

Les novetats a la llista de jugadors inscrits per a la Champions

Després del tancament del mercat d’hivern, el FC Barcelona ha dut a terme la inscripció dels jugadors per al que queda de Lliga de Campions 2019/20

El FC Barcelona ha dut a terme la inscripció dels jugadors per al que queda de la Lliga de Campions 2019/20 després del tancament del mercat d’hivern. A la llista A, de la qual en formen part la totalitat dels futbolistes del primer equip i també Abe (37), Araujo (33) i Sarsanedas (34), del Barça B, i han estat baixa Carles Aleñá, Jean-Clair Todibo i Moussa Wague, ja que tots tres han marxat cedits en aquest mercat hivernal. A més, s’hi han afegit tres jugadors més del Barça B: Kike Saverio (38), Sergio Akieme (39) i Rei Manaj (41).

Cal recordar que en aquesta llista poden figurar un màxim de 25 futbolistes, dels quals un mínim de dos han de ser porters. El motiu que aquests sis jugadors del Barça B estiguin a la llista A és perquè no compleixen els requisits per estar a la llista B, on han de ser futbolistes que fa almenys tres anys que juguen al futbol base del Club i menors de 21 anys.

En canvi, Carles Pérez i Abel Ruiz han estat baixa de la llista B després d’abandonar el club blaugrana durant aquest mercat d’hivern. A més, cal recordar que, segons normes UEFA, la llista B es pot enviar fins a la mitjanit del dia previ a un partit de Champions. Així doncs, tots els jugadors que compleixin amb els requisits, podrien jugar sense problemes a la Lliga de Campions si són inscrits a l'esmentada llista B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut