El ‘8’ de Víctor Tomàs penjarà del Palau

El ‘8’ de Víctor Tomàs penjarà del Palau

El president Josep Maria Bartomeu ha anunciat que el Club retirarà el dorsal del capità del Barça d’handbol quan acabi la temporada

Víctor Tomàs ha anunciat aquest dilluns que posarà punt i final a la seva carrera professional al final d’aquesta temporada a causa d’una complicació cardíaca. Ho ha fet en una roda de premsa en què ha estat acompanyat pel president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, així com d’altres dirigents del Club, companys i familiars. Després de l’anunci, Bartomeu ha tingut unes emotives paraules cap al jugador, que haurà estat 18 temporades al primer equip, vuit d’aquestes com a capità. El president, en aquest sentit, ha fet un doble anunci.

Per una banda, Bartomeu ha anunciat que el Club retirarà el dorsal ‘8’ de la secció d’handbol a final de temporada en honor a Víctor Tomàs, un cop posi punt i final a la seva carrera. D’aquesta manera, Tomàs s’afegirà a la llista de llegendes de l’handbol que tenen la seva samarreta al capdamunt del Palau Blaugrana: Òscar Grau (2), ), Xavier O’Callaghan (4), Enric Masip (5), Iñaki Urdangarin (7), Joan Sagalés (14) i David Barrufet (16).

En segon lloc, el president blaugrana també ha anunciat que Víctor Tomàs continuarà lligat al Barça a partir del moment en què es retiri. Durant els propers mesos, el Club treballarà amb l’actual capità per decidir les funcions que s’ajustin més a les capacitats de Tomàs que, cal recordar, forma part del FC Barcelona des de la categoria cadet.

mini_2020-02-03_RODAPREMSAVICTORTOMAS_24

"Ens ho hem passat molt bé amb tu i sentim profundament que hagis de deixar l’handbol així. Però queden moltes victòries per celebrar. Ets una llegenda del Palau, un jugador de referència, i les generacions futures es fixaran en tu", ha comentat el president Josep Maria Bartomeu, que quan Tomàs va començar a jugar amb el primer equip era directiu responsable de la secció d’handbol.

El President, a més, ha afegit: "Destaco la teva fermesa i tot el que has donat pel Barça. Ha estat un autèntic plaer compartir amb tu tots aquests anys. Ets un referents, un exemple com a esportista i com a persona, i a partir del juliol volem que ens aportis tot el teu talent".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut