8. Tomás

Extrem

8_players_HANDBALL.jpg
Capità i referent tant dins la pista com fora d’ella, Víctor Tomàs és un dels idols de l’handbol blaugrana

Víctor Tomás va passar molts anys als equips inferiors de l'handbol base. Va ingressar al Club el 1998, concretament a l'equip cadet, on va estar dues temporades (1998-2000). El seu següent pas va ser l'equip juvenil, durant tres temporades més.

Va començar la temporada 2002/03 a l'equip filial, encara que gràcies a la seva bona progressió la va acabar al primer equip, on fa anys que és el referent i el capità.

En més d’una dècada al primer equip ha aixecat tots els tipus possibles, tot i que segurament la temporada 2014/15 és la de millor record per al barceloní. Aquell curs el FC Barcelona va aixecar els set títols possibles.

Tomàs és un dels idols de l’handbol blaugrana, capità i referent a la pista i fora d’ella.

PERFIL TÈCNIC

La promesa ha donat pas a la realitat. Es tracta d'un extrem dret molt ràpid i explosiu, que amb el pas dels anys també ha millorat notablement en facetes defensives. És esquerrà i aporta molt a qualsevol situació del joc. Des de fa anys és l’ànima de l’equip.

La seva velocitat és una de les claus del seu joc. Intens en totes les facetes del joc, Tomás és un dels homes gol de l’equip blaugrana.

 

Lloc de naixement
Barcelona
Data de naixement
15/02/1985
Pes
89kg
Alçada
178cm

Totes les notícies

Vídeos

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut