8. Tomás

Extrem

mini_201908-Handbol-Jugadors-Web-1920x1080_01-19
Capità i referent tant dins la pista com fora d’ella, Víctor Tomàs és un dels idols de l’handbol blaugrana

Víctor Tomàs va ingressar a les categories inferiors del Barça d’handbol l’any 1998, incorporant-se a l’equip cadet. Després de dos anys va passar a la categoria juvenil, completant així la formació a l'handbol base i passant al segon equip blaugrana.

Després de debutar amb el primer equip el 6 d’abril del 2002 en un partit contra l’Octavio gallec al Palau, va iniciar la temporada 2002/03 al filial. La seva bona progressió, però, el va portar a acabar el curs amb el primer equip. Amb els anys es va anar convertint en el referent que és avui en dia a l'extrem dret.

Una dècada després del seu debut, el 2012, es va convertir en el capità de l’equip en substitució de Laszlo Nagy, i l’any 2017 va arribar a la xifra de 50 títols guanyats. Un dels seus millors records és la temporada 2014/15, quan va aixecar els set títols possibles en un mateix curs. Ho ha guanyat tot tant amb el Barça com amb la selecció espanyola, i és una de les llegendes de l’handbol català, espanyol, europeu i mundial.

Tomàs és un dels grans ídols de l’afició blaugrana per la seva entrega sobre la pista, la seva personalitat fora d’ella i la seva implicació en el dia a dia del Club.

PERFIL TÈCNIC

Víctor Tomàs és un extrem dret ràpid i explosiu, que amb el pas dels anys ha millorat també en aspectes defensius. A més de ser-ho al vestidor, també és un líder sobre la pista i contagia els companys amb la seva energia.

El capità surt molt ràpid al contraatac i és letal en la definició amb el braç esquerre. La intensitat defensiva li permet anticipar-se al rival i interceptar moltes passades, fet que li permet marcar o assistir a un company.

 

Lloc de naixement
Barcelona
Data de naixement
15/02/1985
Pes
89kg
Alçada
178cm

Totes les notícies

Vídeos

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut