Acord amb l'AS Roma per a la cessió de Carles Pérez

Acord amb l'AS Roma per a la cessió de Carles Pérez

El conjunt italià es fa càrrec de la fitxa del jugador i té una opció de compra obligatòria d’11 milions d’euros, més 3,5 milions d’euros en variables

El FC Barcelona i l’AS Roma han arribat a un acord per a la cessió del jugador Carles Pérez fins al 30 de juny per un import d’1 milió d’euros.

El conjunt italià es fa càrrec de la fitxa del jugador i té una opció de compra obligatòria d’11 milions d’euros, més 3,5 milions d’euros en variables. Així mateix, el FC Barcelona es reserva el dret de tempteig d’una futura venda del jugador.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Carles Pérez pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

13 partits amb el primer equip

El jugador del Barça B Carles Pérez va debutar amb el primer equip el 19 de maig del 2019, en un Eibar-Barça corresponent a la darrera jornada de la Lliga. Aquesta temporada, el jugador del Barça B va disputar el seu primer partit al Camp Nou en el triomf per 5-2 contra el Betis. En aquest partit Carles Pérez va marcar el seu primer gol amb el primer equip, el que suposava el 3-1. Aquest curs Carles Pérez ha disputat 12 partits, 10 a la Lliga, un a la Copa i un a la Lliga de Campions.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut