Messi i De Jong, en l'11 ideal de la Champions 2019

Messi i De Jong, en l'11 ideal de la Champions 2019

El '10' i el '21' blaugranes han estat escollits pels vots dels aficionats a través de la pàgina web de la UEFA

Messi i De Jong, presents en l'onze ideal de la Champions League 2019. Una posició de privilegi atorgada pels vots d'aficionats d'arreu del món a través de la pàgina web de la UEFA. Una elecció que prova la qualitat de dos futbolistes estratosfèrics. 

El '10', golejador

El primer capità blaugrana es va erigir com el màxim anotador, amb 12 dianes, de la passada edició de la competició de les estrelles. Aquesta campanya, de moment, duu dues festivitats. La marcada al camp de l'Slavia de Praga (1-2) i la celebrada al Camp Nou contra el Borussia Dortmund (3-1). Precisament, dues noves víctimes que han caigut en les xarxes golejadores de Messi. Ja en porta 34, i el Nàpols pot afegir-se a aquesta llista en l'eliminatòria dels vuitens de final

El '21', omnipresent

Les actuacions del migcampista holandès no deixen indiferents a ningú. Les conduccions, el domini de la pilota i el temps en el mig del camp de l'Ajax que va arribar a les semifinals de la Champions 2018/19 s'han traslladat a la disciplina barcelonista. Aquest curs, amb el FC Barcelona, De Jong ha disputat els sis partits de la fase de grups. 

Aquest és l’onze de la Champions de l'any 2019: Alisson (Liverpool), Robertson (Liverpool), De Ligt (Juventus), Vab Dijk (Liverpool), Alexander-Arnold (Liverpool), De Jong (Barça), De Bruyne (Manchester City), Mané (Liverpool), Messi (Barça), Cristiano (Juventus) i Lewandowski (Bayern de Munic). 

L'equip de l'any del 2019 de la UEFA
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut