El Nàpols, rival del Barça als vuitens

El Nàpols, rival del Barça als vuitens

L’anada es disputarà a Itàlia i la tornada al Camp Nou al mes de març

El FC Barcelona ja coneix el rival als vuitens de final de la Lliga de Campions. Serà el Nàpols. Aquest és el rival que ha estat sortejat aquest dilluns al migdia a la seu de la UEFA, a Nyon. Els blaugranes disputaran l’anada a domicili després d’haver quedat primer de grup. Així doncs, el conjunt de Valverde visitarà l'estadi de San Paolo el 25 de febrer, quatre dies abans d'afrontar el Clàssic de Lliga al Bernabéu. La tornada serà al Camp Nou el 18 de març.

Primer enfrontament oficial

Barça i Nàpols no s'han enfrontat mai en competició oficial. Tot i això, aquesta no serà la primera vegada que es veuran les cares els dos conjunts. I és que Nàpols i FC Barcelona sí que s'han enfrontat en partits amistosos. Concretament, en cinc ocasions. Els més recents els dos amistosos d'aquesta pretemporada als Estats Units on el conjunt de Valverde va superar el Nàpols en tots dos partits. 2-1 a Miami i 4-0 a Michigan.

Valverde: "El Nàpols és un rival dur"

El tècnic blaugrana ha destacat a Barça TV que l'eliminatòria davant el conjunt italià no serà senzilla: "El Nàpols està fent una gran Champions i serà un rival dur". "L'ambient a San Paolo serà molt fort".

 La resta dels aparellaments dels vuitens han quedat així:

Borussia Dortmund - PSG
Reial Madrid - Manchester City
Atalanta - Valencia 
Atlético de Madrid - Liverpool
Chelsea - Bayern Múnic
Olympique Lió - Juventus
Tottenham - Leipzi

Champions League DRAW
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut