Acord per a la rescissió del contracte d'Ernesto Valverde

Acord per a la rescissió del contracte d'Ernesto Valverde

El tècnic de Viandar de la Vera deixa el FC Barcelona després d’haver dirigit l’equip durant dues temporades i mitja

El FC Barcelona i Ernesto Valverde han arribat a un acord per a la rescissió del contracte que unia ambdues parts. 

El Club expressa públicament el seu agraïment a Ernesto Valverde per la professionalitat, el compromís, la dedicació i el tracte sempre positiu i proper que ha mostrat en sempre cap a tots els estaments que conformen la família blaugrana, i li desitja sort i èxits en el futur.

163 partits com a tècnic culer

Ernesto Valverde ha dirigit el primer equip del FC Barcelona en un total de 163 partits, amb un balanç de 108 victòries (66,25%), 35 empats (21,47%) i 20 derrotes (12,26%). Durant aquest temps, ha aixecat quatre títols: dues Lligues, una Copa del Rei i una Supercopa d’Espanya.

La seva etapa va arrencar l’estiu del 2017, quan va assolir les regnes del primer equip després de quatre temporades al capdavant de l’Athletic Club. Després de perdre la Supercopa d’Espanya contra el Reial Madrid en la seva estrena com a tècnic culer, va ser capaç de conduir el Barça fins al doblet de Lliga i Copa -guanyada contra el Sevilla al Wanda Metropolitano- mentre que a la Champions l’equip va caure als quarts de final contra l’AS Roma.

Durant el seu segon any, el FC Barcelona va guanyar la Supercopa d’Espanya disputada a Tànger contra el Sevilla i també el títol de Lliga, assolida matemàticament contra el Llevant al Camp Nou. El tram final de curs va tenir dues decepcions: l’eliminació contra el Liverpool a les semifinals de la Champions i la derrota a la final de Copa jugada a Sevilla contra el València.

En aquesta temporada 2019/20, el Barça ha tancat la primera volta com a líder de la competició de Lliga -empatat a punts amb el Reial Madrid- i classificat per als vuitens de final a la Champions, mentre que la setmana passada l’equip va caure a les semifinals de la Supercopa d’Espanya contra l’Atlètic de Madrid.

Valverde.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut