Valverde:

Valverde: "Messi exhibeix perfecció"

L'entrenador del primer equip, en una entrevista en què fa balanç del 2019, parla de diversos noms propis, però també valora els nous fitxatges i l'aparició de Carles Pérez i Ansu Fati

S'acaba un 2019 que, a banda de bons moments, també ens ha deixat noms propis. Encapçalats tots ells per un gran Leo Messi, que ha tancat l'any amb 50 gols, així com la seva sisena Bota d'Or i també la seva sisena Pilota d'Or. Un jugador d'un altre planeta, extraordinari, que Ernesto Valverde pot gaudir de primera mà. L'argentí és un dels jugadors destacats per l'entrenador del primer equip, que el defineix en l'entrevista exclusiva anual amb els mitjans del Club i que serveix per fer balanç de l'any que deixem enrere. Però Valverde també parla de Suárez o Dembélé, així com de l'adaptació dels nous fitxatges i de l'aparició de Carles Pérez i Ansu Fati.

Els nous fitxatges

“S'han anat acoblant a poc a poc. S'assentaran en l'equip per ajudar-nos en els objectius. Esperem que l'esforç del Club tingui els seus fruits”.

Griezmann no només té la capacitat de fer gols, sinó també la capacitat de treball. Sap ajuntar-se amb el mig del camp, sap en quins moments ha de donar un cop de mà al lateral. Estem molt contents amb ell”.

Frenkie, amb un gran replegament i desplegament, està rendint a un bon nivell, però encara ens pot donar més coses, sobretot en els últims metres”.

Neto i Junior estan rendint com esperàvem. Quan Junior ha hagut de substituir Jordi Alba ho ha fet bé, cada vegada participa més. En el cas de Neto, sempre està a punt per sortir i el seu nivell competitiu és alt”.

Messi

“Leo és un talent tan clar! És difícil afegir alguna cosa més al que es pugui haver dit. Cada dia, en totes les facetes del joc, exhibeix perfecció”.

Suárez

“És molt insistent. Quan un davanter falla molt és un bon símptoma, perquè sempre és a prop del gol. L'instint sempre preval”.

Dembélé

“La seva última lesió va ser cruel perquè estava mentalitzat a treballar bé. És un jugador amb tantes qualitats que el volem veure al camp. Ara s'està recuperant fort i volem gaudir-ne; li veiem moltes qualitats”.

Carles Pérez i Ansu Fati

“La seva entrada és una gran notícia per al Club. Són jugadors amb els quals no només pensem en clau de futur, sinó també de present”.

Carles Pérez i Ansu Fati, presents en les alineacions de l'entrenador extremeny
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut