El Barça reclama el compliment dels protocols de revisió del VAR

El Barça reclama el compliment dels protocols de revisió del VAR

El president Bartomeu va enviar dilluns un escrit al president de la RFEF, Luis Rubiales, arran de l’error d’aplicació que es va produir a Anoeta

La Junta Directiva, reunida avui en sessió ordinària al Camp Nou, ha tractat sobre la disputa del Clàssic i aquestes altres qüestions:

Felicitació al Barça d’handbol

La Junta Directiva vol expressar públicament la seva felicitació a l’equip d’handbol per la consecució de la Copa ASOBAL disputada aquest cap de setmana. Amb aquesta victòria, l’equip de Xavi Pascual ja ha guanyat 4 títols aquesta temporada.

Reclamació del compliment dels protocols de revisió del VAR

El president Josep Maria Bartomeu va enviar ahir un escrit al president de la Real Federación Española de Fútbol, Luis Rubiales, per reclamar el compliment dels protocols de revisió del sistema de videoarbitratge, arran de l’error d’aplicació que es va produir en el partit disputat dissabte passat a l’estadi d’Anoeta amb la Reial Societat, concretament en l’acció succeïda al minut 90 a l’àrea defensada per l’equip local, que exigia sol·licitar la revisió del VAR.

El FC Barcelona ha liderat en aquests darrers anys la reivindicació d’introduir la tecnologia com a suport imprescindible als àrbitres en la seva complexa tasca sobre els terrenys de joc. El futbol ha evolucionat en molts aspectes en els darrers temps i el sistema arbitral necessitava fer aquest gran pas.

Un cop introduït el sistema de videoarbitratge, i un cop comprovada la seva fiabilitat, és imprescindible exigir el mateix criteri i el màxim compromís als àrbitres assistents que decideixen el seu ús. Si no es fa, s’està comprometent la puresa de la competició.

El Club pretén que es traslladi la qüestió als òrgans federatius oportuns, per tal que s’exigeixi actuar conforme al que la norma estableix.

Aprovació de noves Penyes

La Junta Directiva ha aprovat la creació de dotze noves penyes, set de les quals són de l’àmbit internacional. Amb la incorporació d’aquestes penyes s’evidencia el creixement de la marca Barça i del moviment penyístic a tot el món. Actualment el FC Barcelona ja en suma un total de 1.263, de les quals 602 estan ubicades a Catalunya i els Països Catalans, 518 a la resta d’Espanya i 143 a la resta del món. D’aquesta manera, el cens total del moviment és a data d’avui de 166.333 penyistes.

La relació completa de les noves penyes aprovades és la següent: Penya Barcelonista Solidària i Penya Blaugrana Valdivia (Barcelona); Peña Barcelonista Viriato de Zamora (Castella i Lleó); Peña Barcelonista Villa de Mazo (Canàries); Peña Blaugrana de Albolote 8 Infinito (Andalusia); Penya Blaugrana San Diego i Penya Blaugrana Los Ángeles (Califòrnia, USA); Garden State Blaugrana Penya (Nova Jersey, USA); Penya Barcelonista de Tunis (Tunísia); Penya Barcelonista de Laayoune (Marroc); Penya Barcelonista Kigali (Ruanda); i Penya Blaugrana de Dakar (Senegal).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut