Crida als socis a acudir al Camp Nou a gaudir del Clàssic

Crida als socis a acudir al Camp Nou a gaudir del Clàssic

Es recomana l’ús del transport públic i arribar a l’Estadi amb prou antelació

La Junta Directiva vol fer una crida pública als socis abonats perquè aquest dimecres vinguin al Camp Nou a donar suport a l’equip. Un partit Barça-Madrid és una festa del futbol, i així l’hem de poder viure. I és totalment compatible jugar aquest Clàssic amb una reivindicació cívica i pacífica, davant l’excepcional situació que viu Catalunya aquests darrers temps.

El Camp Nou és un espai de lliure expressió, on tenen cabuda totes les opinions i reivindicacions, sempre que es facin amb respecte. A més, tenim una confiança absoluta en l’actitud cívica dels nostres socis, que sempre s’expressen al Camp Nou de manera exemplar.

El Clàssic es jugarà, el gaudirem i esperem guanyar-lo.

Consells i recomanacions per assistir al Clàssic.

En clau de seguretat, el Club treballa des de fa setmanes de manera coordinada amb els Mossos d’Esquadra, que garanteixen totalment la seguretat del partit. En aquesta línia, el Club està seguint les seves directrius i recomanacions.

Aquest migdia s’ha fet a les oficines del Club la reunió habitual del dispositiu de seguretat abans d’aquest tipus de partits a l’Estadi. A la trobada hi han participat representants dels Mossos d’Esquadra, de la Guàrdia Urbana de Barcelona, de seguretat del Club i del Servei d’Emergències Mèdiques.

Recordem tot un seguit de recomanacions de cara al Barça-Madrid:

- Es recomana l’ús del transport públic i arribar a l’Estadi amb prou antelació.

- L’obertura de portes del Camp Nou està prevista a les 18.30 hores, és a dir, una hora i mitja abans de l’inici del partit, com és habitual.

- Al camp no es permetrà entrar-hi bosses grans ni maletes, es revisaran totes les motxilles i les ronyoneres i es faran controls de seguretat exhaustius als accessos.

El Club no donarà més detalls del dispositiu per qüestions òbvies de prudència i seguretat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut