Els Mossos garanteixen la seguretat del Clàssic

Els Mossos garanteixen la seguretat del Clàssic

Els Mossos d’Esquadra han dissenyat un dispositiu amb 3.000 efectius, incloent la seguretat privada, de cara al Barça-Madrid del proper 18 de desembre

Els Mossos d’Esquadra han dissenyat un dispositiu amb 3.000 efectius, incloent la seguretat privada, de cara al Barça-Madrid del proper 18 de desembre. És el que ha explicat el cos policial i Miquel Buch, conseller d’Interior, en una roda de premsa aquest divendres al matí, en què han detallat que s’establirà un cordó de seguretat que activarien en dues fases, primer des del matí en un perímetre més allunyat del Camp Nou, per garantir l’arribada de jugadors i àrbitres, i un altre per evitar que les concentracions convocades pel Tsunami Democràctic als afores de l’estadi impedeixin l’accés del públic.

Sallent ha avisat també que els espontanis s’exposen a fortes multes (segons el reglament federatiu, fins a 3.500 euros i prohibició d’accedir a camps de futbol durant sis mesos) i a sancions disciplinàries del Club en cas que siguin socis del FC Barcelona.

Els Mossos recomanen acudir a l’estadi a peu o en transport públic i amb una antelació més gran del que és habitual. En aquest sentit, s’extremaran els controls i els registres als accessos a l’estadi.

“El cos de Mossos d’Esquadra garantirà, com sempre, la celebració del partit, l’accés dels seguidors al camp i vetllarà per la seguretat a l’exterior i a l’interior. Tenim un dispositiu d’ordre públic preparat per garantir-ho”, ha declarat el conseller Buch.

Cal recordar que el president Josep Maria Bartomeu va assegurar també aquest dijous que "el Clàssic es jugarà i no es tornarà a ajornar".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut