Griezmann torna a Anoeta

Griezmann torna a Anoeta

El davanter francès s’enfrontarà aquest dissabte a l’equip que el va veure créixer i on es va convertir en futbolista professional

Antoine Griezmann torna a casa. El davanter francès s’enfrontarà aquest dissabte (16.00 hores) a la Reial Societat, l’equip que el va veure créixer com a futbolista. El 17 blaugrana, que va arribar aquest estiu procedent de l’Atlètic de Madrid, va formar part del conjunt Txurri-Urdin durant 10 anys i, ara, tornarà a trepitjar la gespa d’Anoeta, aquest cop com a culer.

Durant les cinc temporades que va disputar al primer equip de la Reial (del 2009 al 2014), Griezmann va marcar un total de 52 gols, 31 dels quals van ser a l’escenari al qual tornarà dissabte: Anoeta. Aquest cop, però, buscarà tornar a marcar a l’Estadi donostiarra amb el conjunt culer, amb el qual acumula sis gols aquesta temporada (cinc a la Lliga i un a la Champions).

Gols de Griezmann a Anoeta

- 31 amb la Reial Societat
- 1 amb l’Atlètic de Madrid
- 3 contra el Barça

Però... Com li va a Griezmann davant els seus exequips?

El francès sap de sobres què és marcar a Anoeta com a local però... també ho sap fer com a visitant. Amb l’Atlètic de Madrid li ha marcat un total de quatre gols al conjunt basc: dos al Calderón, un al Wanda Metropolitano i un a Anoeta. Va ser al curs 2015/16, en un triomf dels matalassers per 0-2. Així doncs, el 17 barcelonista intentarà tornar a perforar la porteria visitant de l’estadi on va créixer com a professional.

A més, Griezmann també sap el que és marcar en un Reial Societat – Barça. Fins a tres vegades va marcar-li al conjunt barcelonista quan jugava a les files donostiarres i, casualment, totes tres a Anoeta. El primer va ser a la temporada 2011/12, en un empat (2-2) a la Lliga. Dues campanyes després, a la 2013/14, va aconseguir marcar en dos partits seguits, un de Copa (1-1) i un de Lliga (3-1).

Griezmann contra el FC Barcelona al curs 2011-12
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut