Estrena de ‘Matchday’ al Liceu

Estrena de ‘Matchday’ al Liceu

El Gran Teatre del Liceu de Barcelona ha acollit aquesta nit la 'première' de la nova sèrie documental del FC Barcelona que mostra el dia a dia dels homes d’Ernesto Valverde

El Gran Teatre del Liceu de Barcelona ha estat l’escenari encarregat d’acollir aquest dijous a la nit la preestrena de Matchday, la nova sèrie documental del FC Barcelona que mostra el dia a dia dels homes d’Ernesto Valverde des de dins. L’acte ha comptat amb una catifa vermella prèvia amb tots els convidats.

En representació del FC Barcelona hi ha assistit vicepresident tercer i responsable de l’Espai Barça Jordi Moix, el directiu responsable de l’Àrea Digital Dídac Lee, el CEO del Club Òscar Grau, el director de l'Àrea de Presidència Jaume Masferrer, la secretària de la Junta Maria Teixidor i els directius Javier Bordas, Josep Ramon Vidal-Abarca, Pau Vilanova, Jordi Calsamiglia, Emili Rousaud, Oriol Tomàs i Marta Plana.

Un acte on també han estat presents representants de Rakuten, com el CEO i founder de Rakuten TV Jacinto Roca, així com diferents personalitats del món de la música, el cinema i la televisió. Abans de la projecció han intervingut a l’escenari Dídac Lee, Jacinto Roca i Paco Latorre, director de Barça Studios.

Els representants del FC Barcelona en la prèvia de la preestrena de 'Matchday'
Els representants del FC Barcelona en la prèvia de la preestrena de 'Matchday'

Una producció de Barça Studios

Matchday és una producció de Barça Studios. La nova sèrie consta de vuit episodis de 45 minuts que giren al voltant de vuits partits clau disputats pels blaugrana durant la temporada 2018/19. La sèrie ha estat produïda amb la col·laboració de Rakuten, en associació amb Rakuten H Collective Studio, de Kosmos Studios i de Producciones del Barrio.

Els representants de Produccciones del Barrio amb el director de Barça Studios, Paco Latorre
Els representants de Produccciones del Barrio amb el director de Barça Studios, Paco Latorre

La nova sèrie s’estrenarà a Europa aquest mes de novembre i, posteriorment, s’estrenarà a través de Rakuten TV, o en col·laboració amb altres operadors, a la regió d’Àsia-Pacífic i als Estats Units. D’altra banda, el FC Barcelona s’ha reservat els drets de la sèrie a Llatinoamèrica, els països d’Orient Mitjà i Nord d’Àfrica i Canadà.

On es podrà veure ‘Matchday’

La sèrie estarà disponible en exclusiva a Europa a través de la plataforma de video on demand de Rakuten TV a partir d’aquest 29 de novembre de manera totalment gratuïta, ja que el contingut es podrà veure a través de la secció free de la plataforma, mitjançant el seu servei AVOD (ad-supported video on-demand). Des de l’octubre passat, Rakuten TV ha incorporat aquesta secció free, que permet als usuaris veure diferents continguts de manera gratuïta amb breus pauses publicitàries. El mateix dia 29 també s’estrenarà al Japó i, en una data posterior, s'estrenarà a través de Rakuten TV, o en col·laboració amb altres operadors, a la regió d’Àsia-Pacífic (APAC) i als Estats Units. D'altra banda, el FC Barcelona s'ha reservat els drets d’emissió de la sèrie a Àfrica, Llatinoamèrica, els països d’Orient Mitjà i Nord d’Àfrica (MENA) i el Canadà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut