Barça – Aalborg Handbold: Golejada europea del líder (44-35)

Els culers tornen a guanyar amb autoritat el conjunt danès per iniciar la segona volta de la fase de grups de la Lliga de Campions amb un triomf

Gran victòria del Barça al Palau Balugrana davant l'Aalborg Handbold (44-35). El conjunt barcelonista ha superat amb autoritat els danesos en el primer partit de la segona volta de la fase de grups de la Lliga de Campions, i només una setmana després d'haver guanyat al Jutlander Bank Arena. Així doncs, els homes de Xavi Pascual es mantenen líders del grup A després d'un partit amb molts gols i amb una gran actuació global de l'equip.

Bon inici culer

Els barcelonistes han iniciat el partit a la perfecció, intentant no donar opcions als visitants amb un parcial inicial de 5-1. Tot i així, l'intercanvi de cops en atac no ha trigat a aparèixer, i amb un ritme trepidant, l'Aalborg ha aconseguit empatar el duel (11-11) als 16 minuts de joc. Amb tot, els culers -amb Aleix Gómez, Fabregas i N'Guessan molt endollats en atac- han aconseguit obrir escletxa de nou, marxant al descans amb cinc gols d'avantatge en el marcador (22-17).

Sentència blaugrana

Ja a la segona meitat, els barcelonistes no han donat opcions a la remuntada visitant, no només mantenint la distància en el marcador sinó també augmentant-la amb un vendaval ofensiu, amb bones accions de Pálmarsson, Dolenec i Sorhaindo. Els atacs han seguit imposant-se a les defenses i porters, en una segona part on Aleix Gómez ha seguit força endollat de cara a gol (nou gols en total), i l'intercanvi de cops constant ha acabat amb un espectacular 44-35 en el marcador.

Finalment, victòria blaugrana per nou gols que permet al Barça seguir líder del grup A i començar a la perfecció la segona volta de la Champions. Ara, els de Xavi Pascual s'enfrontaran al Liberbank Cantàbria BM Sinfín a la Lliga Asobal el proper dimarts 19.

Barça, 44
Aalborg Handbold, 35

Barça: Möller (-), Víctor Tomàs (2), N'Guessan (6), Fabregas (5), Thiagus Petrus (-), Raúl Entrerríos (3), Ariño (1) -set inicial- Áleix Gómez (9), Dika Mem (1), Cindric (1), Dolenec (3), Pálmarsson (6), Sorhaindo (4), Álex Pascual (2), Andersson (1).
Aalborg Handbold: Saeveras (-), Christiansen (2), Saugstrup Jensen (6), Antonsen (4), Smarason (3), Mollgaard (2), Barhold (5) -set inicial- Juu-Lassen (1), Ellebaek (1), Jakobsen (-), Norlyk (3), Marcher (5), Liaba (3), Aggefors (-).
Parcials: 4-1 / 8-7 / 11-10 / 14-14 / 19-16 / 22-17 (descans) / 24-18 / 28-22 / 32-26 / 35-28 / 39-32 / 44-35 (final)
Àrbitres: Geipel i Helbig
Assistència: 2.139 espectadors al Palau Blaugrana