La convocatòria per rebre el Valladolid

La convocatòria per rebre el Valladolid

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats per afrontar l’onzena jornada de Lliga al Camp Nou (21.15 hores)

El Barça rep la visita del Real Valladolid en la tornada de la Lliga al Camp Nou, on no s’hi juga cap partit des del 6 d’octubre quan els blaugranes van superar el Sevilla per 4-0. Aquest dimarts en jornada intersetmanal el conjunt de Valverde s’enfrontarà a l’equip de Pucela dirigit per Sergio González. Per aquest partit, que es disputarà a les 21.15 hores, Valverde ha facilitat aquest dilluns la llista de 18 convocats. 

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Aleñá, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, C. Pérez i Ansu Fati. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Arthur, M. Wague i Junior, per lesió Umtiti, i per sanció O. Dembélé.

Alta mèdica per S. Roberto

Aquest dilluns l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Real Valladolid. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, amb Umtiti fent part de l’entrenament amb el grup, i on també han entrenat Iñaki Peña i C. Pérez del Barça B i Ansu Fati del Juvenil A. En acabar la sessió d’entrenament, S. Roberto ha rebut l’alta mèdica de la lesió que va patir al camp de l’Eibar en la novena jornada de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut