Cinc blaugranes, candidats a la Pilota d’Or 2019

Cinc blaugranes, candidats a la Pilota d’Or 2019

Leo Messi, guanyador en cinc ocasions del guardó, De Jong, Ter Stegen, Griezmann i Lieke Martens opten a recollir el premi que s’entregarà el pròxim 2 de desembre

Ja es coneix la llista de jugadors que opten a guanyar la Pilota d’Or 2019 de la revista francesa France Football. I, en total, són cinc els blaugrana que hi apareixen. Es tracta de Leo Messi, Frenkie de Jong, Marc-Andre ter Stegen i Antoine Griezmann, en una categoria masculina que compta amb 30 finalistes, i Lieke Martens, que forma part de les 20 nominades en la categoria femenina. Premis que s’entregaran el proper dilluns 2 de desembre al cèntric Théâtre du Châtelet de París, en una gala presentada per Sandy Héribert i Didier Drogba que permetrà conèixer els millors jugadors del món.

Cal recordar que Leo Messi, recent conqueridor del 'The Best', torna a repetir nominació en un guardó que ha guanyat 5 vegades (2009, 2010, 2011, 2012 i 2015): el primer cop, quan el premi només l’entregava France Football (2009); les altres quatre vegades, sota el nom de 'FIFA Pilota d’Or' i entregat conjuntament per la revista francesa i la FIFA.

Lieke Martens, per la seva part, compta amb un premi 'The Best' de la FIFA, el que va guanyar l’any 2017. Amb aquesta nominació, opta a estrenar-se en el premi que entrega la revista France Football en la seva segona edició.

Ter Stegen també opta al primer Trofeu Yashin

En honor al mític porter rus Lev Yashin, aquest premi exclusiu per a porters és de nova creació. I Ter Stegen, que ha entrat a la llista de la Pilota d’Or en categoria masculina, també forma part amb escreixos dels finalistes a aquest guardó juntament amb nou candidats més.

A banda d’aquests tres premis, el dia 2 de desembre s’entregarà un quart guardó, el Trofeo Kopa al millor jugador sub-21 del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut